Hyttefolket tilbake på Hvaler, Thon gjenåpner flere hoteller i Oslo og Bergen, trønderske matopplevelser, samt kommende sommers satsing på Norgesferie og Rolf Forsdahls uketema fra reiselivet som handler om en annerledes flybransje, samt musikalske sommerminner og coronaviruset. Det er stikkordene for ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo - Dobbeltrom
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo (tidligere Stefanhotellet) gjenåpnes den 20.mai (Foto: Thon Hotels)

Trønderske matopplevelser – Kjersti Sofie Greger fra Trøndelag Reiseliv tar lytterne med på en rundtur i det trønderske matfatet.

Trøndelag har inntatt Norgestoppen når det gjelder spesialitetsmerkede produkter, og lokalmatprodusentene får velfortjent heder og ære. Michelindrysset over Trondheims restauranter det siste året har virkelig bidratt til å sette Trøndelag på matkartet som Norges lokalmatrike nr 1!

Hyttefolket er tilbake på Hvaler – Anne Marit Skovly, som er daglig leder i Hvaler Næringsforum, ønsker hyttefolket og andre velkommen tilbake til Hvaler, men understreker at alle må følge smittevernreglene.

Skovly vil fortelle om hva hytteforbudet har betydd før det lokale næringslivet og om forholdet mellom hyttefolket og de fastboene. Hun driver også en hage som mange ønsker å besøke.

2020 blir Norgesferiens år. Marianne Mork, som er kommunikasjonsleder Visit Norway Innovasjon Norge forteller om hvorfor de satser på Norges-ferierende kommnde sommer.

Thon Hotels har startet gjenåpningen av sine hoteller etter nedstengingen i kjølvannet av coronakrisen. Først ute er sju hoteller i Oslo og et i Bergen, som alle slår opp dørene igjen i mai måned.

Rolf Forsdahl kommer med sine ukentlige tema fra reiselivet. Denne gangen handler det om alt fra musikalske sommerminner til en annerledes flybransje, samt coronaviruset.

Redaktør og utgiver KNUT JEPPSSON er som vanlig intervjuer og programleder.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Kommentarer