Laksetog i Overhalla, hva kan nordmenn oppleve under årets Norgesferie, når blir det sesongåpning i Namsskogan familiepark, rapport fra Norgesferie webmøte i regi av Schibsted, samt Rof Forsdahsl uketema som denne gang handler om hvordan norsk og utenlands reiseliv kommer til å slåss om nordmenns feriekroner i 2021. Det er stikkordene for ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo.

Fra den spanske marinebyen Cartagena (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls Tema: Slik kommer norsk og utenlandsk reiseliv til å sloss om feriekronene våre i 2021.

Janicke Hansen, reiseblogger, skribent, journalist og mye mer, skal reise land og strand rundt i en hel måned og rapportere om hva nordmenn kan oppleve og hvor vi bør reise i det som fortsatt ser ut til å bli en «hjemmeferie».

Torger Haugen i Overhalla, som ønsker at flest mulig skal legge veien om laksetoget hans – solid plassert over lakseelva Namsen. Vi vil høre mer om dette enestående reisemål – og historien bak.

Sarah Wyss, daglig leder i Namsskogan Familiepark og Hotell på Trones. Hvordan har forberedelsene til årets sesong gått under de forholdene vi nå har hatt? Hva har parken å by på for nordmenn? Og når venter dere å åpne?

Harald Bråthen: Rapport fra Norgesferie webmøte i regi av Schibsted.

Redaktør og utgiver KNUT JEPPSSON er som vanlig intervjuer og programleder.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Kommentarer