Viking Planet gjenåpnes etter Coronakrisen, elektriske sightseeingbåter klare for oppdrag i Oslo og Lofoten, Reiseblogger Janicke Hansen besøker tante i Vesterålen, mens Rolf Forsdahl tar for seg Norwegians gjenåpning av 76 ruter samt stiller spørsmål om nødvendigheten å reise ut når det meste er fullt eller stengt. Det er hovedsakene i denne ukes utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo

Norwegian - Boeing B 787 - Dreamliner - B 737-800 - langtidslagring - Stavanger lufthavn - Sola
Norwegian gjenåpner 76 norske og internasjonale flyruter fra den 1. juli (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls uketema: Norwegian åpner opp 76 av rutene sine fra 1. juli, men må vi virkelig reise bort i sommerferien nå som alt er fullt eller stengt?

Janicke Hansen: Reisebloggeren er i Andenes på sin ferd “Kysten Rundt”. Den siste uken har hun reist igjennom Trøndelag og Lofoten til Vesterålen hvor hun besøker en tante.

Espen Larsen-Hakkebo er en av gründerne bak de to elektriske sightseeingbåtene Bard og Brim, som i sommer skal operere i Oslo og Lofoten. Planen var opprinnelig å drive hvalsafari Tromsø og fjordcruise i Lofoten, men coronakrisen førte til at den måtte endres.

Rasmus Ramstad er daglig leder hos Viking Planet som tilbyr digitale dypdykk i vikinghistorien som verdens første digitale museum. Torsdag gjenåpnet Viking Planet på Fridtjof Nansens plass i Oslo etter å ha vært “coronastengt” i tre måneder.

Redaktør og utgiver KNUT JEPPSSON er som vanlig intervjuer og programleder.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Almedalen - Visby - Gotland
Fra Almedalen i Visby på Gotland (foto: ©otoerres)

Kommentarer