Regjeringens nye Coronainnstramminger, Raymond Johansens forslag om å forby flyruter til “røde ” land, Hemsedal satser på stisykling, nytt web-basert undervisningsopplegg rettet mot permitterte fra reiselivet og hvordan var reiselivssommeren 2020 ? Dette er stikkordene for denne ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo

Palazio Cattani er et av rundt 100 hoteller i den italienske byen Matera som var europeiske kulturhovedstad i 2019. Her – i den flere hundre år gamle bygningen, er det nesten seks meter opp til taket (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls uketema tar denne gangen for seg regjeringens nye coronainnstramminger og Raymond Johansens forslag om å forby flyruter til og fra “røde” land.

Reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i Visit Norway er på ferie i Vesterålen. Hun vil oppsummere den norske reiselivssommeren 2020 – sett gjennom hennes briller, samt dele sine tanker om reiselivshøsten 2020.

Richard Taraldsen, daglig leder i Destinasjon Hemsedal og styreleder «Tråkk ’n’ Roll» forteller om planene som skal gjøre Hemsedal til et eldorado for stisyklister i alle aldre

Kjersti Wetting, kompetanserådgiver i AOF Telemark og Vestfold. Hun er ansvarlig for et nytt web-basert undervisningsopplegg som er spesielt rettet mot permitterte, arbeidsledige og andre fra reiselivet. Reiselivsveteranen Arne Sundt-Bjerck er en av kursholderne.

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Kommentarer