Reisebransjen forventer krisevinter, “hjemmekontorflyktninger” nytt satsingsområde for hotellene, hvordan opplever reisearrangørene dagens situasjon og Strand Hotell Fevik på “Costa del Sol de Noruega” var det store sommerhotellet i gamle dager. Dette er stikkordene for denne ukes utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo.

Vintermorgen over Winnipeg, Manitoba, Canada (©otoerres)

Rolf Forsdahls Uketema: Den internasjonale reisebransjen står foran en krisevinter. Og står vi overfor en endring av reiselivsbegrepet?

Bodil Langerak, direktør på Strand Hotell Fevik, by Classic Norway Hotels: Axel Lunds hotellperle fra 1937 var i “gamle dager” det store sommerhotellet for både norske og internasjonale gjester. Den kjente britiske -og norskættede, forfatteren Roald Dahl var blant de faste sommergjestene på hotellet som dengang markedsførte seg som “Costa del Sol de Noruega”

Erik Haug, administrerende direktør i turoperatøren Apollo: Dagens situasjon for reisearrangørene slik han opplever den. Hva blir det viktigste utover høsten, vinteren og frem til sommeren 2021.

Lars Vestad, informasjonsdirektør i Scandic Hotels: “Hjemmekontorflyktninger” blir et nytt satsingsområde for hotellkjeden.

Programleder er  KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER

Kommentarer