Flypodden.no, norsk jernbaneseier på bortebane, nei til vinmonopol på flyplassene og reisetips for vinterferien, samt pølsekrig på bensinstasjonene og enklere visum til Russland. Det er noen av overskriftene for denne ukes Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo.

ROLF FORSDAHL KOMMENTAR: Hva er Reiseliv?

CHRISTAN KAMHAUG har sammen med ESPEN NÆSS startet «Flypodden.no» som lager en ukentlig podcast med fly- og flyreiser som tema. Denne uken var han på Gardermoen der Aeroflot, Avinor og Flytoget var tema. De har laget ca. 100 podder i løpet av de to siste årene – og har ukentlig ca 4000 lyttere.

HARALD BRÅTHENS Reisemix:

En av fire planlegger å dra på vinterferie. Norsk jernbaneseier på bortebane. Ikke noe Vinmonopol på flyplassene. Hvorfor ta en pølse når du kan ta to? 10-kroners pølser på Circle K erstattet av en for 20 og to for 30. Enklere å få visum til Russland fra 2021.

NORA PRESTAASEN, kommunikasjonsrådgiver i Avinor, gir gode reisetips for deg som skal ut og fly i vinterferien.

Redaktør og utgiver KNUT JEPPSSON er som vanlig intervjuer og programleder.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl.14.00 (reprise)
  • Søndag: kl. 16.00 (reprise)

Tidligere saker: Nye Reiselivsavisen på radio uke 6 – 2020 – RadioRiksOslo: Rolf Forsdahl kommenterer Coronavirus og frykt for smitte – Roma, reisemessen Utforsk Verden og Widerøes el-fly-satsing øvrige tema torsdag – RadioRiks Oslo: Rolf Forsdahl kommenterer Røkkes hotellsatsing og Norwegians nye bagasjegebyr – Nye Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 3. januar – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 (november 2019) – RadioRiksOslo med fokus på Litauen (juni 2018)

Kommentarer