Elvecruisespesialisten, VIVA Cruises, starter opp helt nye cruise i Europa i januar, februar og mars neste år – og blir den eneste elvecruiseoperatør som vil seile hver eneste måned i 2022. Nye temacruise med kunst, kultur og velvære blir introdusert i 1. kvartal 2022 ombord i skipene VIVA TIARA, VIVA MOMENTS og SWISS RUBY.

Viva Tiara - Elvecruisebåt - Viva Cruises
Elvecruisebåten Viva Tiara (bildekilder: viva-cruises-expeditions.com/unitedspiritnordic.com)

– Mens mange elvecruiseselskaper tar en vinterpause etter juleferien, vil VIVA Cruises tilby nye og spennende temacruise langs Europas største elver. Enten det er kunst, kultur, velvære eller til og med kriminalromaner, som de har interesse for, ønsker vi å gi kundene våre muligheten til å tilbringe et hyggelig avbrekk med oss, sier Andrea Kruse, COO for VIVA Cruises.

VIVA TIARA, som ble totalrenovert i 2020, starter med cruiset “Arts, Culture and Culinary Delights” den 20. januar 2022  og vil ha 13 avganger fra januar til mars. Det fire netters programmet vil gå fra Düsseldorf og gå til Amsterdam, Rotterdam og Antwerpen før den seiler tilbake til Düsseldorf.

På dette cruiset vil gjestene få sjansen til å besøke blant annet Rijksmuseum i Amsterdam, dedikert til kunst og historie i Nederland; Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdams mest berømte kunstmuseum og i tillegg få muligheten til å nyte en øl- og sjokoladesmaking i Antwerpen. Prisene starter fra  3.500 kr (€ 350) per person i en dobbeltlugar.

VIVA MOMENTS vil tilby to forskjellige fire-netters program langs Rhinen med fokus på velvære og avslapning – alle starter og slutter i Düsseldorf. Cruiset “Wellness trip Middle Rhine” tar gjestene til karakteristiske tyske byer som Boppard og Bonn; mens reiseruten “Wellness trip Rhein-Main” kommer til å besøke de gamle byene Koblenz, Frankfurt og Speyer.

Alle disse velvære-cruise, med ni planlagte avganger hver, vil ha en bredere mat- og drikkemeny med lavkarbo-måltider, økologisk te og detox-vann; en spa-pakke med gratis 30-minutters massasje inkludert og ubegrenset bruk av trenings- og spa-fasiliteter med gratis sykkelutleie og spesielle utflukter. Prisene starter fra 3.900 kr  (€ 395) per person i en dobbeltlugar.

Endelig vil SWISS RUBY, som har en kapasitet på kun 88 gjester, tilby en serie “Krimcruise” til Berlin og Düsseldorf. Seilrutene på sju netter vil ha en rekke forfattere om bord, som vil ha spennende opplesninger av kriminalromanene sine for gjestene. Prisene starter fra 9.700 kr (€ 995) per person i en dobbeltlugar.

Alle VIVA Cruises seilinger inkluderer rederiets ‘signatur VIVA All-Inclusive-produkt, som inkluderer snacks, helpensjon, alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer av høy kvalitet, minibar, skjønnhetsprodukter fra det luksuriøse merke Rituals, Wi-Fi og så skal du ikke tenke på tips da det også er inkludert i prisen. 

Les mer om VIVA Cruises HER

Flere nyheter og artikler om VIVA Cruises finner du HER

Kommentarer