Nyoppussede Thon Hotel Cecil har fått ny design og flere rom. – Og vi har begynt å servere kveldsmat, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen.

Thon Hotel Cecil - Oslo - Nyoppussing -2019
Thon Hotel Cecil i Oslo sentrum har fått en lekker design. (Foto: thonhotels.no)

Thon Hotel Cecil som ligger i Stortingsgata 8 i Oslo, har utvidet kapasiteten.

– Thon Hotel Cecil tilbyr nå 156 nyoppussede gjesterom. Hotellet har fått et flott nytt treningsrom og en lekker lounge i toppetasjen, med flott utsikt mot Stortinget og Karl Johan. Spisesalen er utvidet og renovert, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

Thon Hotel Cecil har en av de beste beliggenhetene i byen. Mange av de nye værelsene har flott utsikt.

Thon Hotel Cecil - Oslo - Nyoppussing -2019
Gjesterommene har nytt design. (Foto: thonhotels.no)

Gratis kveldsmat

– Vi er kjempefornøyd med renoveringen og utvidelsen av Thon Hotel Cecil. Spisesalen har fått en åpen kjøkkenløsning ut mot atriet. Vår nyansatte kjøkkensjef lager en lekker og velsmakende frokostbuffet. Vi serverer nå kveldsmat, dette er inkludert i prisen. Dermed blir vi enda mer attraktive for forretningsreisende og turister som vil spise på hotellet, sier hotelldirektør Ole Fiske Eidslott.

Thon Hotel Cecil - Oslo - Nyoppussing -2019
Restauranten serverer nå gratis kveldsmat til hotellgjestene. (Foto: thonhotels.no)

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på våre veganske frokostretter og hjemmelagde syltetøy. Til kveldsmat har vi hjemmelagde supper og gryteretter med spennende tilbehør, og små desserter. Hver mandag kveld har vi Meatless Monday og tryller frem forskjellige vegetarretter med drømmesmaker, sier kjøkkensjef Fredrik Aarnes.

Thon Hotel Cecil - Oslo - Nyoppussing -2019
Thon Hotels er kjent for sine bugnende frokostbuffeter. (Foto: thonhotels.no)

Thon Hotels har gjennomgått en omfattende oppussing de siste årene. Hotellene er blitt fargerike og har fått en lekker design. Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga Thon, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

Les mer om Thon Hotel Cecil HER

Flere saker om Thon Hotels finner du HER

Kommentarer