logo-white

Nyoppussede Quality Airport Hotel Stavanger åpner dørene

Quality Airport Hotel Stavanger har vært igjennom en omfattende renovering og fremstår nå i ny utgave. Når gjestene kommer til hotellet nå, venter nye hotell- og møterom, nytt restaurantområde og bar.

Nyoppusset restaurant (MBMultimedia)

– Vi gleder oss veldig til å vise gjestene våre nye Quality Airport Hotel Stavanger. Mye tid, penger og omsorg er lagt ned for å gjøre hotellet til et førstevalg for forretningsreisende. Nesten hele hotellet er nytt! sier hotelldirektør Lars Roalkvam.

Quality Airport Hotel Stavanger har pusset opp 116 av hotellrommene under renoveringen. Hotellet bytter ut vegger, tak og gulv, og helt nytt interiør i en moderne stil. I tillegg ligger nesten alle møterom i samme etasje for å gjøre logistikken rundt matservering enklere.

Nyoppusset grupperom på Quality Airport Hotel Stavanger (MBMultimedia)

Økt konkurranse

Stadig flere hoteller dukker opp i Stavanger-regionen i disse dager og gjestene forventer topp fasiliteter. Nye grupperom med oppgradert utstyr, ny restaurant og stort treningsrom er derfor på plass på Quality Airport Hotel Stavanger. I tillegg til firmaarrangementer, tilbyr hotellet også fasiliteter for dåp, konfirmasjoner og 17.mai-feiringer.

116 rom er nyoppussede (MBMultimedia)

– Vi vil være i tråd med tiden, og det føler jeg vi er nå. Vi har alt av teknologiske løsninger tilgjengelig for gjestene, og en ny, spennende restaurant. I tillegg har vi fått på plass et større treningsrom – og det er viktig å ha på et hotell i dag, sier Roalkvam.

Bord for én, takk!

Matfilosofien til Brasserie X, den nye restauranten på Quality Airport Hotel Stavanger, bygger på ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. På menyen står retter som stammer fra det franske brasseriet sett med nordiske øyne. Også interiørdesignet i restauranten bygger på en egen filosofi. Hovedtanken er å skape et miljø med en avslappet atmosfære og stemning. Interiøret er også nøye tilrettelagt for restaurantgjester som ønsker å spise alene.

– Reiser man solo er terskelen ofte høy for å sette seg alene i hotellrestauranten, og en taxi til sentrum er lite fristende etter en lang møtedag. Derfor la vi vekt på å skape et miljø som er ekstra hyggelig for gjestene som bestiller bord for én person. Hos oss skal du glede deg til middag, enten du spiser solo eller med en gruppe venner og kollegaer, sier Roalkvam.

Hotelldirektør Lars Roalkvam (MBMultimedia)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(AI-generert illustrasjon)

Luftfotografi i hjemmet: En ny dimensjon av kunst og estetikk

Havila Polaris (Foto: Martin Giskegjerde/Oclin - Havila Kystruten)

Erna Solberg blir gudmor når Havila Pollux døpes i Bergen

DAT - ATR 42 - Florø - Lufthavn - Sunnfjord - Vestland fylke

FOT-rutene: Vil utrede hvordan flyrutetilbudet kan bli best mulig

(Foto: Kanchanara på Unsplash)

Kryptovaluta belønninger: En ny æra for casinolojalitet

Dronebilde tatt over  Oslo lufthavn (Foto: UAS Norway, Anders Martinsen)

Nye konserndirektører i Avinor