Finn din drømmedestinasjon og opplev verden på havet. La seilcruise ombord et av de tre klassiske seilskipene, Star Flyer, Star Clipper eller Royal Clipper, bli din nye favorittferieform.

Cruisepassasjerene tar gjerne i et tak eller to underveis (Bildekilder: unitedspiritnordic.com/starclippers.com)

Seilferie sommeren 2019

Rederiet Star Clippers har startet salget av seilinger for sommeren 2019. De populære cruisene blir raskt utsolgt så vær tidlig ute med å bestille. Start allerede nå å planlegge en helt fantastisk ferie på åpent hav, med blafrende seil, deilige måltider ombord, barbecue på lokale strender og deilige sol- og badeopplevelser. En cocktail i Tropical Bar ute på dekk med levende musikk avrunder dagens utflukter.

Nyhet for 2019 er cruise fra Singapore til Kota Kinabalu. Opplev en autentisk reise for fulle segl på denne unike ferden til den eksotiske øya Borneo ombord på Star Clipper.

Besøk isolerte øyer, utforsk fantastiske nasjonalparker, gå tur i tett regnskog og prøv snorkling, dykking og kajakkpadling i det varme krystallklare vannet. Oppdag Brunei, et av verdens minste og rikeste land.

Middelhavet frister

Det å ankomme Middelhavets perler med seilskip, er en opplevelse. Hvilke destinasjoner skal du velge? Royal Clipper, rederiets største skip, har flotte seilinger til Korsika og den franske Rivieraen.

Har du drømt om å oppleve Monaco Grand Prix, kan du kombinere det med et cruise fra Roma til Cannes via noen dager i Monaco.  Eller velg helfransk rute fra-til Cannes og Formel 1 løpet i Monaco. For alle som er glad i Italia, gir Amalfikysten et minne for livet med Positano, Sorrento,Ischia og Capri. Det er noe helt særegent å ankomme og forlate de klassiske havnene med fulle seil. Cruise fra vakre Venezia langs Kroatiakysten gir det beste av seileerfaringer i Adriaterhavet.

For fulle seil mot nye cruiseeventyr (Bildekilder: unitedspiritnordic.com/starclippers.com)

Greske øyverden

Hvitkalkede hus, asurblått hav, gresk salat og duggfrisk hvitvin. Star Flyer lar deg oppleve Egeerhavet i all sin prakt. Nyt morgenkaffen på vei mot en ny øy, mens du kjenner på stillheten ombord. Sitt under stjernehimmel og måneskinn i lun sommervind etter en flere retters middag.

Skipet seiler fra Athen til øyene i Kykladene på ukesturer til de beste havnene, så du kan oppdage dine gamle favoritter og samtidig nye sjarmerende landsbyer og strender. Vil du kombinere Hellas med Kroatia og Montenegro, bli med på 10- og 11 dagers turer til Adriaterhavets øyverden.

Solnedgang på Athens riviera (foto: ©otoerres)

Bali, en ny favoritt

Asias hippieøy Bali er et perfekt utgangspunkt for en seglopplevelse i Indonesias spennende og varierte øyrike med Star Clipper. Ukescruisene tar deg med til ukjente øyer, kjente Lombok, nasjonalparker og vakre strender. Du ligger på dekk og nyter og lytter til bølgenes brus. Eller kanskje du får hjelp til å klatre opp i en av mastene for å se de lokale indonesiske øyene fra oven med praktfull utsikt over himmel og hav.

Alt det du elsker med romantisk seilcruise i kombinasjon med eksotiske farvann og tempelfester, gjør Balicruisene til rederiets nye storsatsing. Vil du kombinere Bali med Singapore, så seiler skipet to ganger i sesongen på 14 dagers cruise så dere kan oppleve mer tid på øyene og på sjøen.

Les mer om Star Clippers HER – Flere saker om Star Clippers finner du HER – Flere cruisenyheter finner du HER

Star Clippers i Venezia (Bildekilder: unitedspiritnordic.com/starclippers.com)

Kommentarer