Best Western Plus Grow Hotel er et personlig forretningshotell med fire stjerner, beliggende på grensen mellom Solna og Sundbyberg. Best Western Hotels & Resorts siste familiemedlem har en atmosfære som utstråler komfort og varighet, i stilig og holdbart design.

Best Western Plus Grow Hotel (bildekilde: bw hotels & resorts)

Nyåpnede Best Western Plus Grow Hotel er et moderne hus på ni etasjer med 176 rom. Hotellet ligger tett på naturen, med beliggenhet nære Solna og Stockholm. Noen minutter unna ligger Sundbybergs sentrum som byr på restauranter, butikker og kollektivtransport med kort avstand til Friends Arena og Mall of Scandinavia. Flybussene til Bromma flyplass og Arlanda stopper rett utenfor entreen.

Best Western Plus Grow Hotel tilbyr et stort treningssenter med herre- og damebadstue der gjestene kan koble av etter en intensiv dag. Restauranten er inspirert av det japanske kjøkkenets evne til å rendyrke og forhøye smaksopplevelser og teksturer av høyeste kvalitet. Et restaurantkonsept med målsetning om å tiltrekke seg matgjester fra hela Stockholm.

Hotellresepsjonen (bildekilde: bw hotels & resorts)

– Best Western Hotels & Resorts var et åpnebart valg for oss, mye på grunn av den friheten og personligheten vi tillates å ha innen kjedens rammer. At lojalitetsprogrammet er blant bransjens sterkeste og tiltrekker mange reisende var ytterligere enn grunn, sier hotelleier Reshi Chibba.

Hotellet er miljøsertifisert av den internasjonale organisasjonen Green Keys. Sertifiseringen innebærer at Best Western Plus Grow Hotel benytter sig av fornybar strøm, klimavennlige innkjøp og arbeider aktivt for å redusere energi- og vannforbruk. Stilen innendørs er moderne med design som kommer fra holdbare og sunne naturmaterialer.

– Vi er glade for å ønske Grow Hotel velkommen til Best Western-familien, et hotell med høye ambisjoner og en ny og spennende holdbarhetsprofil som er svært tidsriktig. Hotellet vil bli ledende i Sundbyberg, sier Johan Michelson, Sverigesjef på Best Western Hotels & Resorts.

Flere saker om Best Western Hotes & Resorts finner du HER

Et av rommene (bildekilde: bw hotels & resorts)

Kommentarer