Petter A. Stordalen og Comfort Hotel bringer sitt suksesskonsept til Bodø. Nye Comfort Hotel Bodø skal etter planen stå ferdig i 2020.

Petter Stordalen (Foto: Tord-Erik Andresen)

Bodøværinger og besøkende kan glede seg over et splitter nytt hotell med 160 trendy rom over 8 etasjer og en Barception*. I tråd med Comfort Hotel sitt moderne og uformelle hotellkonsept, vil gjester få en lobby hvor de kan arbeide, spise og ha møter i en avslappende atmosfære.

Et nytt Comfort-hotell i Bodø er fantastisk, fordi det bringer noe helt nytt til markedet og fordi kjeden tør å tenke utradisjonelt. Comfort Hotel Bodø vil uten tvil øke attraktiviteten til byen og bli et sprekt supplement til Clarion Collection Hotel Grand Bodø, sier eier og styreleder for Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Høy kvalitet, lav pris, sentral beliggenhet og innovative gjesteløsninger er noe av det som kjennetegner Comfort Hotel. Kjeden har etablert seg som en favoritt hos moderne og bevisste hotellgjester i hele Skandinavia. Nå står Bodø for tur, og hotellet får sentral beliggenhet i Sandgata.

Vi har utviklet et hotellkonsept tilpasset den moderne hotellgjest. I alle byer vi har rullet ut dette konseptet har vi lykkes godt og gleder oss nå til å tilby det samme i Bodø. Med dette hotellet skal vi gi både fritidsreisende og forretningsreisende et hotell med førsteklasses beliggenhet, urbant design, uformell atmosfære og attraktive priser. Vi gleder oss til å åpne dørene, sier Anna Spjuth, kjededirektør Comfort Hotel.

Avtalen om en nytt Comfort-hotell i Bodø er inngått med franchisetaker Norlandia Hotel Group

Vi er veldig glade for nok en franschiseavtale med Comfort Hotel. Vi samarbeider allerede med tre Comfort hoteller i Sverige, og vi vet dette konseptet passer perfekt for vårt nye hotell i Bodø, sier Morten A. Kahrs som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.

Fakta Comfort Hotel Bodø

  • 160 rom
  • Barception = Kombinasjonen av en bar, en resepsjon, en café, et sted du kan sjekke inn og en deli med deilig økologisk snacks og drikke. Åpen 24/7 – grab & go eller grab & sit.
  • Gym – Treningsrommet på Comfort er en mix av treningsmuligheter for hele kroppen, inspirert av crossfit
  • Laundrette – Vaskemuligheter på hotellet. Book, betal, vask klær
  • Utbygger: Consto

Kommentarer