Bergwelt Grindelwald er navnet på et nytt designhotell som snart åpnes i den sveitsiske fjellbyen Grindelwald som ligger ved foten Eier og Wetterhorn.  Hotellet får 90 rom og suiter preget av sveitsisk tre og taktile materialer. Rommene fremstår både hyggelige og luftige – mange har utsikt til fjellene. Med et rom i kategorien Luxury er man garantert utsikt direkte til Eiger. Reiser man som familie, kan man kombinere opptil fem hotellrom, og det er også mulig å leie leiligheter.

Bergwelt Grindelwald - Designhotell - Grindelwald - Sveits
Sommerlig utsikt fra Bergwelt Grindelwald (pressefoto: bergwelt-grindelwald.com/related.dk)

Bergwelt Grindelwald kan dessuten skilte med et spa som også er åpent for dagsbesøk. I tillegg har hotellet to restauranter, en bar og en sigarlounge.  Til mat- og vinelskere tilbyr hotellet vinsmaking og matlagingskurs – med tilhørende mulighet til å plukke urter og ingredienser i fjellene først.

Ikonisk skiområde med verdenscupløyper

Byen Grindelwald ligger ved foten av fjellene Eiger og Wetterhorn og er den største skidestinasjonen i Jungfrau-regionen. Fortsatt kan området skryte av ekstremt konkurransedyktige hotellpriser sammenlignet med andre sveitsiske skiområder.

Bergwelt Grindelwald - Designhotell - Grindelwald - Sveits
Nattestemning i de sveitsiske alper (pressefoto: bergwelt-grindelwald.com/related.dk)

Byen har vært en hit blant turister siden slutten av 1700-tallet, men det var da jernbanestasjonen ved Jungfraujoch – også kjent som «Top of Europe» – ble etablert i 1912, at området virkelig ble godt besøkt.

Om vinteren kommer gjestene hit for å utforske de ca. 206 kilometerne med skibakker i Jungfrau-regionen, mens de om sommeren nyter naturen langs de mange turstiene.

Les også: Clacier – et boutiquehotell i de sveitsiske alper (februar 2020) – Populære World Snow Festival i Sveits (desember 2019)

Grindelwald-området har til sammen 160 km med bakker – inkludert Lauberhorn, som hvert år arrangerer verdenscuprenn i alpint.  I tillegg er det 300 km med naturskjønne turstier der, hvorav 80 km også kan utforskes i vinterhalvåret.

Det går tog til Grindelwald fra de fleste byene i Sveits.

Les også: Ny gondolbane skal gi inntil 47 minutter kortere reisetid til skiområdene i Grindelwald (november 2019) – Ta tåget till Alperna! (januar 2019)

Les mer på Bergwelt Grindelwald sine nettsider HER og om byen Grindelwald HER og HER, samt Jungfrauregionen HER

Flere artikler om Sveits finner du HER og HER

Bergwelt Grindelwald - Designhotell - Grindelwald - Sveits
Bergwelt Grindelwald åpner dørene i 2021 (pressefoto: bergwelt-grindelwald.com/related.dk)

Kommentarer