Scandic vokser videre i København gjennom et nytt hotell i Scanport — et nytt område under utvikling rett ved Kastrup. Scandic Copenhagen Airport vil åpne i 2020 i umiddelbar nærhet til Øresund og med gangavstand til Kastrup flyplass. Hotellet blir Scandic sitt 10. flyplasshotell i Norden.

Scandic har tegnet en langsiktig leieavtale med Skanska for driften av hotellet som vil få 357 rom. Området der hotellet vil ligge er under utvikling og ligger rett nord for København lufthavn, Kastrup. Scanport-området vil bli lett tilgjengelig med blant annet en nærliggende togstasjon.

Scandic Copenhagen Airport åpner dørene i løpet av 2020. (bildekilde: scandichotels.com)

— Med Scandic Copenhagen Airport styrker og utvider vi tilbudet i København ytterligere. Hotellet vil få den beste beliggenheten, kun ti meter fra vannet med en innbydende entré i et spennende område som er under utvikling. Beliggenheten og utformingen er tilpasset flyreisende så vel som forretnings- og fritidsgjester, sier Jens Mathiesen, administrerende direktør i Scandic Danmark.

I hotellets toppetasje med utsikt mot Øresund vil det komme bar med uteservering i tillegg til treningsrom, spa og basseng.

Scandic er den største hotelloperatøren i det danske markedet og har allerede ni hoteller i København-regionen. 24. august ble det kjent at Scandic Spectrum åpner i 2021 ved København havn, rett ved Tivoli. Av nye hotellplaner i København finnes dessuten Scandic Kødbyen som åpner i 2018 i Meatpacking-området og Scandic Falconer som reåpner i Fredriksberg i 2019.

Etterspørselen i det danske hotellmarkedet, og spesielt i København, har vist god vekst de siste årene. Det er internasjonale kongresser og en økt andel fritidsreisene som har bidratt mest til veksten.

Les flere saker om Scandic Hotels HER

Kommentarer