Nå kommer Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien: Sunprime Pollensa Bay. Hotellet blir det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels, og det andre på Mallorca. Sunprime Pollensa Bay ligger i den vakre Pollensa-bukten, og når det åpner dørene i april 2022 kan gjestene forvente lekker og moderne design. I tillegg tilbys kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende, treningsrom med havutsikt og ikke minst – perfekt beliggenhet for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

Sunprime Puerto Pollensa - konsepthotell - Voksenhotell - Mallorca - Spania - Vinggruppen
Sunprime Puerto Pollensa vil få161 rom, alle med balkong, når dørene åpnes igjen våren 2022. (Bildet er illustrasjonsfoto og kan avvike noe fra virkeligheten) (Fotokilde: Vinggruppen)

– Mallorca er vår mest populære sommerdestinasjon, og vi er glade for at vi i tide til neste års sommersesong kan utvide vårt populære voksenkonsept på øya. Nå med et lekkert hotell på nordsiden, i rolige og naturskjønne omgivelser med kort vei til restauranter, severdigheter og aktiviteter. Den perfekte beliggenheten rett ved havet gjør at mange av rommene og fellesområdene har storslagen havutsikt. Og i likhet med de andre Sunprime-hotellene har også dette 16-årsgrense, forteller Marie-Anne Zachrisson, landssjef i Ving.

Hotellet er allerede en del av Vings program, men gjennomgår nå renovasjon og oppfriskning for å kunne åpne som et Sunprime-hotell med 161 rom. Alle rommene får balkong, og de litt mer luksuriøse Prime Room-suitene vil ha store balkonger med loungefølelse. Hotellet kommer også til å ha prisgunstige enkeltrom til soloreisende. Hotelluttrykket vil være moderne med innbydende fellesområder og bassengområde, og tidsriktig design med fargenyanser i jordtoner. Igjen er det BAS som står bak designen, byrået som også har jobbet med konseptualisering av Sunwing Family Resorts og O.B.C.

Sunprime Pollensa Bay blir eksklusivt for Vings nordiske gjester, og er allerede godt likt. Det nye hotellet vil ha både spa, treningsrom og SATS-gruppetimer. Vings tidligere satsning på kortreist mat og vegetarretter videreføres med velsmakende mat fra både det lokale og internasjonale kjøkkenet.

Puerto Pollensa - Mallorca - Spania - Vinggruppen
Puerto Pollensa ligger helt nordøst på Mallorca. Til Alcudia er det en knapp mil, mens det er rundt 65 kilometer til Palma (Fotokilde: Vinggruppen)

Kort vei til restauranter, aktiviteter og opplevelser

Sunprime Pollensa Bay ligger i et rolig boligområde, rett ved den fine stranden. Langs stranden nedenfor hotellet går en strandpromenade som er ypperlig for morgenturer eller jogging. Bare et steinkast unna ligger også Alcudias gamleby med alle sine hyggelige smågater og torg med restauranter, barer og butikker – alt omgitt av den historiske ringmuren.

For de aktive kan Pollensa-bukten lokke med gode forhold for windsurfing, kitesurfing, vannsport og sykling. Rett over Port de Pollensa rager de mektige Tramuntana-fjellene og halvøya Formentor, der man kan ta seg frem på svingende fjellveier for fotturer, flott utsikt og spektakulære solnedganger.

Easy Travel – smidig hjemreise med innsjekking allerede på hotellet

I likhet med de andre Sunprime-hotellene vil det også på Sunprime Pollensa Bay være mulig for Vings gjester å sjekke inn bagasjen på hotellet før hjemreisen. På flyplassen kan man da gå rett til sikkerhetskontrollen uten å måtte stå i innsjekkingskø først.

Les mer om Sunprime Pollensa Bay HER

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER, HER og HER

Kommentarer