Den 9. og 10. februar ser et helt nytt reisearrangement dagens lys midt i Oslo sentrum! På Utforsk Verden kan alle reiseglade finne spennende opplevelser og aktiviteter; her kan du treffe representanter for en rekke firmaer som selger internasjonale reiseopplevelser, delta på mange interessante seminarer, gjøre gode reisekupp og kanskje vinne flotte premier! Og det er helt gratis for alle å delta på dette arrangementet!

Vintermorgen over Winnipeg, Manitoba, Canada (©otoerres)

Utforsk Verden — starten på globale reiseopplevelser!

Utforsk Verden er et helt nytt reiselivsarrangement der reisevante besøkende skal få relevant og nyttig informasjon om et stort antall spennende reisemål og reiseopplevelser. Her kan du som er opptatt av å reise, og i dette tilfellet til andre land, finne mye av interesse, både i form av utstillere som deltar og de mange seminarene som presenterer ulike reisemål.

Mange spennende deltagere og reiselivsprodukter!

På Utforsk Verden kan du treffe representanter for en rekke ledende aktører som tilbyr reiser av ulike slag til utlandet, samt informasjon om spennende reisemål. Her kan du finne gode tips og få svar på spørsmål du måtte ha. Blant deltagerne finner du noen av de mest sentrale turoperatørene med reiser til utlandet, flere internasjonale flyselskaper og cruiserederier, samt turistkontorer fra attraktive reisemål.

Fra cruiseskipet Norwegian Jade (foto: ©otoerres)

Et stort spekter av nyttige og interessante reiseforedrag

En viktig del av Utforsk Verden, er et omfattende og variert seminarprogram. Her får du informasjon om mange spennende reisemål og -opplevelser, inkludert konkrete turer av interesse, med muligheter for å stille spørsmål og snakke direkte med ekspertene. I løpet av lørdag og søndag holdes det ca. 60 foredrag, så her vil det være noe for envher smak. I tillegg til mange interessante reisemål, kan du stifte nærmere bekjentskap med alt fra langtidsopphold og behagelige cruiseferier, til aktivitets- og opplevelsesreiser.

Gode tilbud, reiseauksjon og mange flotte premier!

Hos mange av utstillerne kan du finne spesielt gode tilbud når du besøker Utforsk Verden. Dessuten kan du delta i trekningen av flotte premier, både på billetten til arrangementet og ved å delta i aktiviteter på standen til noen av aktørene. Dessuten blir det reiseauksjoner begge dager (lørdag kl. 15 og søndag kl. 14), med muligheter til å gjøre et kupp!

Les også: “Utforsk Verden ” — et nytt event for reiser ut av Norge (august 2018)

Fra Olomouc i Moravia, helt øst i Tsjekkia (foto: ©otoerres)

Nettsidene til Utforsk Verden finner du HER

Kommentarer