Den nye Travel Value butikken i innenlandsterminalen på Stavanger Lufthavn har åpnet dørene. Butikken, som drives av Travel Retail Norway (TRN), selger parfyme og kosmetikk til lave taxfree-priser og har i tillegg et utvalg av solbriller og tilbehør.

Fra åpningen av den nye Travel Value-butikken i innenlandsterminalen på Stavanger lufthavn, Sola (Foto: TRN/Anne Lise Norheim)

– Vi skal være den butikken man gleder seg til å handle hos når man skal fly internt i Norge. Flinke medarbeidere og gode lave priser kommer til å skape glede hos de reisende, sier Marianne Jensen, Operational Manager hos Travel Retail Norway.

Butikken er på 111 kvadratmeter og ligger ved gate 18 på innlandsterminalen. Den holder åpent fra kl. 05.00 til 21.00 hver dag. Produktutvalget er variert og vil blant annet bestå av internasjonale bestselgere og nordiske produkter.

– Butikken er for både kvinner og menn. Erfaringene våre fra tilsvarende butikk på Oslo Lufthavn tilsier at denne lekre butikken vil bli veldig populær blant de reisende, sier Jensen.

Flere saker om Stavanger lufthavn Sola og Travel Retail Norway (TRN) finner du HER og HER

Kommentarer