Avinor Oslo Lufthavn har signert leiekontrakt med ONEPARK for drift av parkeringstjenester i perioden 2017-2022. – Etter en bred anbudsrunde hvor vi fikk inn flere gode tilbud, har vi nå signert kontrakt med ONEPARK AS. Selskapet får dermed ansvaret for å drive Norges største parkeringsanlegg, sier kommersiell direktør ved Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

I dag har Oslo lufthavn om lag 7 500 parkeringsplasser innendørs og over 15 000 utendørsplasser. 270 av disse er forbehold elbiler, og 30 til motorsykler.

ONEPARK AS ble etablert i 2012 og er eid av Indigo Parking Group AS. Selskapet har parkeringsdrift i sju land og er Norges 3. største parkeringsoperatør.

– Vi gleder oss, og takker Avinor for tilliten. Vi ser virkelig fram til å ta fatt på oppgaven med å møte kundene med nye og spennende produkter og tjenester sier  Leif Nymoen som er administrerende direktør i ONEPARK AS.

Anbefaler forhåndsbooking

Kontrakten legger til rette for god drift av våre parkeringstilbud, til en lavest mulig pris. Det skal igjen bidra til at de som reiser over Oslo lufthavn får et best mulig parkeringstilbud.

– Det er stor variasjon i vårt parkeringstilbud, og vi har produkter både for de som ønsker å gå kortest mulig og de som vil ha en billigst mulig parkeringsplass. Vi anbefaler forhåndsbestilling for å få et ekstra godt pristilbud, avslutter Kjos Sørensen.

Kommentarer