Dubai ser frem til å ønske norske turister velkommen igjen, nå som reiserådene er endret. Emiratet har innført strenge sikkerhetsprosedyrer og prioriterer sikkerheten og helsen til besøkende, sier administrerende direktør i Dubai Tourism. De forente arabiske emirater har en av verdens høyeste vaksinasjonsrater.

Ain Dubai - Pariserhjul - UAE - De forente Arabiske emirater
Pariserhjulet Ain Dubai – størst og høyest i verden (foto: visitdubai.com/related.dk)

Ørkenmetropolen Dubai har vært åpen for internasjonale besøkende siden juli 2020. Og etter at norske myndigheter opphevet de globale reiserestriksjonene 1. oktober, gleder Dubai seg til igjen å ønske nordmenn velkommen til byen som har alt – fra sol og strand til kultur, gastronomi og underholdning i verdensklasse. I tillegg finner du både ørken- og fjellandskap utenfor byen, og disse er ideelle for utendørsaktiviteter og glamping. 

– Dubai var blant de første destinasjonene som lukket for besøkende – og også blant de første som åpnet samfunnet på nytt og forblir åpent. Dubai er globalt anerkjent som et av verdens sikreste reisemål. Gjennom pandemien har helse og sikkerhet for lokalbefolkningen og besøkende vært Dubais førsteprioritet. Vi har implementert de høyeste standardene på alle turiststeder både i byen og på verdensutstillingen World Expo 2020 Dubai for å sikre at alle besøkende får en trygg og minneverdig opplevelse. Av samme grunn har Dubai mottatt World Travel and Tourism Councils ‘Safe Travels’-stempel, og vi har også lansert vårt eget frimerke kalt DUBAI ASSURED, sier administrerende direktør Issam Kazim i Dubai Tourism. 

Padling i Hatta-demningen (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

De forente arabiske emirater har en av de høyeste vaksinasjonsratene i verden. 85 prosent av befolkningen er fullstendig vaksinert – og ytterligere 10 prosent har fått den første dosen.

Les også: Første verdensutstilling i Midtøsten (oktober 2021)

Flere nyheter og artikler om Expo 2020 Dubai finner du HER

Varmluftsballong - Ørken - Dubai
I varmluftsballong over Dubai`s ørken (foto: visitdubai.com/related.dk)

Kommentarer