Apollo fortsetter sin nordiske satsning i sommer, med hoteller og ferieopplevelser i både Norge, Danmark og Sverige. Dyrk familieidyllen langs Båstads kyst, kjenn storbypulsen i København, eller oppdag nye sider ved vårt langstrakte land!

Strand - Vestkysten av Danmark - Vesterhavet - Sanddyner - Apollo
Apollo tilbyr denne sommeren flere hoteller i Norden ! (Bildekilde: Apollo)

Allerede i fjor sommer åpnet Apollo dørene til sitt første konsepthotell i Sverige. I år står det hele 18 nye hoteller på programmet, fordelt på alle de tre nordiske landene.

– Jeg er stolt over å kunne si at vi har brukt det siste året på å utvide tilbudet vårt, både rundt Middelhavet og her i Norden. Å skape unike ferieopplevelser er det vi kan best, og vi gleder oss til å endelig kunne ta med nordmenn ut på eventyr igjen – enten det er i Hellas, Sverige, Danmark eller Norge! sier Beatriz Rivera, kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Nordmenn vil til Danmark

Nyhavn - Kanal - København - Danmark - Apollo
Fargerike hus ved en av kanalene i København (Bildekilde: Apollo)

I en reiselivsundersøkelse* gjennomført av Apollo oppga over 47 prosent Danmark som ønskemål nummer én i Norden. Den etterspørselen har Apollo jobbet for å imøtekomme, og i sommer tilbyr reisearrangøren hoteller i både København, Aarhus, Nordjylland og Vesterhavet.

– Danmark har alltid vært en storfavoritt blant nordmenn, og det forstår vi godt. Den unike kombinasjonen av strender, storby og aktivitetsmuligheter toppet med dansk gjestfrihet er vanskelig å slå, sier Rivera.

Rungstedgaard hotell - Sjælland - København - Danmark - Apollo
Fra Rungstedgaard Hotel nord for København (Bildekilde: Apollo)

Den største satsningen har reisearrangøren gjort i København, der Apollo nå åpner tre hoteller for ulike målgrupper: Radisson Blu Scandinavia Copenhagen i hjertet av sentrum, idylliske Rungstedgaard for de som foretrekker litt mer skjermede omgivelser – og Hotel Marina; som kan skryte på seg lekker utsikt over Øresund og gode bademuligheter!

Familieidyll i Sverige

Hos vår söta bror lanserer Apollo hoteller i både Stockholm og Gøteborg. Her er alt tilrettelagt for en uforglemmelig familieferie med unike opplevelser som Gröna Lund, Junibacken og ikke minst Liseberg. Drømmer man derimot om mindre storby og mer idyll vil lite slå Bjärehalvøya og Båstad – hvor lekre Riviera strand også er blitt et Mondo Family-hotell.

– Her venter strand og by i en perfekt harmoni med koselige restauranter og flotte utfluktsmål som kan friste både små og store. Det bølgende landskapet rundt Bjärehalvøya er dessuten midt i blinken for sportsaktiviteter som sykling, tennis, vandring og golf, så det er mye å finne på! sier kommunikasjonssjefen.

Riddarholmen - Gamla Stan - Stockholm - Sverige - Apollo
Riddarholmen og Gamla Stan i Stockholm (Bildekilde: Apollo)

Fra syden til Norgesferie

Frister det ikke med utenlandsferie i år i det hele tatt, hverken til Middelhavet eller nabolandene våre? Ingen problem! I sommer kan du nemlig også oppdage nye sider ved Norge med Apollo.

– Både danskene og svenskene oppgir vår majestetiske natur som hovedgrunn til å ville reise hit, og det samme gjelder jo for oss nordmenn selv. Norge har uendelig mye vakkert og by på, og i programmet vårt har vi forsøkt å tilby litt av alt, smiler hun.

Bryggen - Tyskerbryggen - Fløifjellet -Bergen - Norge - Apollo
Bryggen med Fløifjellet i Bergen (Bildekilde: Apollo)

Med Apollo kan du i sommer blant annet ta med vennegjengen på en langhelg i Bergen, utforske Oslos mange skatter med din heldige utkårede, eller ta med hele familien på noen helt unike naturopplevelser på både Norefjell og Beitostølen.

– Vår utvidede trygghetspakke med ekstra fleksible vilkår for kunden gjelder selvfølgelig også for reiser til våre nordiske hoteller, dermed er det helt risikofritt å sikre seg ferien allerede nå, avslutter Rivera. 

Les mer om Apollos reiser i Norden HER

Les også: Nå kommer Apollo Sports til Norge! (juni 2020) – Apollo lanserer ferieopplevelser i Norden! (mai 2020)

Flere saker om Apollo finner du HER

*Undersøkelsen er gjennomført i Apollos Reiseråd i mars 2021. Reiserådet er et utvalg av reisearrangørens kundedatabase, og resultatene er basert på 1500 besvarelser.

Kommentarer