Ta vare på boardingkortet ditt og nyt store rabatter på over 500 steder i Dubai. Få opptil 50 prosent avslag på spabehandlinger, shopping, matopplevelser og utallige fritidsaktiviteter.

Dubai - My Emirates Pass - Illustrasjon
Fra Dubai (foto: emirates airline)

Nå er My Emirates Pass tilbake – som gjør ditt Emirates-boardingkort til et eksklusivt medlemskort som gir deg fordeler og rabatter med opptil 50 prosent avslag i over 500 utsalgssteder og fritidsdestinasjoner over hele Dubai og resten av De forente arabiske emiratene.

For å benytte deg av alle de eksklusive tilbudene trenger du kun å vise frem ditt Emirates-boardingkort og gyldig legitimasjon på ett av de mange utsalgsstedene der man kan benytte seg av rabattene. My Emirates Pass tilbudene gjelder frem til 31. mars 2020.

Få opptil 30 prosent avslag i populære butikker og internasjonale kleskjeder, opptil 50 prosent avslag på uforglemmelige matopplevelser og dra på spennende utendørseventyr med opptil 50 prosent avslag på fritidsaktiviteter!

Hva med å avslutte turen med en spabehandling til halv pris på et hotell i verdensklasse?

Hva med å reise til Legoland i Dubai i vinterferien? Med My Emirates Pass får du 20 prosent rabatt på en dagsbillett til Legoland og 20 prosent rabatt på en dagsbillett til Legoland Water Park!

Se hele oversikten over utsalgssteder HER

– Vi er glade for å få tilbake My Emirates Pass denne sesongen. Kunder som besøker eller stopper i Dubai, vil ha flere grunner til å utforske med uslåelige tilbud på noen av Dubais beste attraksjoner, sier Norgessjef i Emirates, Terje Grue

Flere saker om Emirates finner du HER

Les også: Oppdag pulserende Dubai med Emirates i vinter (oktober 2019) – My Emirates Pass – åpner dører i Dubai (juni 2017) – My Emirates Pass gir reisende en hel rekke rabatterte tilbud i Dubai (juni 2016)

Kommentarer