Hellas og Italia har lenge vært blant de mest populære destinasjonene hos reisende fra Skandinavia. På et av Star Clippers´ skip kan dere oppleve de to middelhavslandene på nye måter. Nyt sensommeren eller den milde høsten om bord på et intimt seilskip og kom helt tett på det autentiske greske øylivet, vulkanøyer nord for Sicilia og Amalfikystens billedskjønne byer.

Royal Clipper (Star Clippers)

Royal Clipper (Star Clippers)

Opplev et annerledes Hellas

Katakolon på det greske fastland byr på både fin strand og flott natur, men hovedattraksjonen er naturligvis Olympia, hjemstedet for de første olympiske leker. Fra kysten likner det bare en stor klippe, men ved nærmere ettersyn trer den gamle festningen og byen Monemvasia, likeledes det greske fastland, tydelig frem. Steinede bakker lurer over den gamle bysantinske havnen, og i byens smale gater ligger tavernaer og kafeer gjemt godt vekk. Nafplio går for at være en av Grekenlands mest vakre og romantiske byer og er bl.a. kjent for sine brosteinsbelagte gater, historiske bygninger og Bourtzi-fortet med en fenomenal utsikt.

Naturskjønne scener på Amalfikysten, Sicilia og Malta

Det er ikke uten grunn, at byene Amalfi og den nærliggende Positano regnes for å være blant Middelhavets vakreste. Opplev også de smukke havnebyer Trapani og Taormina på Sicilia, iaktta det vulkanske `fyrverkeri´ fra vannsiden på Stromboli og besøk den stemningsfulle øya Lipari nord for Sicilia. I likhet med Grekenland kan reisende her se frem til blandingen av betagende natur og levende historie i de syditalienske regioner.

Øyen Gozo i republikken Malta kalles for `den grønne ø´, og i hovedbyen Valletta ligger de historiske bygninger side om side med hyggelige restauranter og butikker. En opplagt og fortryllende cruisefavoritt blant mange.

Et cruise med Royal Clipper av 7 netters varighet til Amalfikysten, Sicilia og Grekenland avgår d. 20. august. Royal Clipper seiler likeledes til Grekenland, Sicilia og Amalfikysten d. 8. oktober. Priser fra 1980 euro per person i delt kahytt eksklusiv havneavgifter.

Et cruise med Star Flyer av 10 eller 11 netters varighet til Malta, Sicilia og Amalfikysten avgår d. 27. august. Priser fra 2560 euro per person i delt kahytt eksklusiv havneavgifter.

Les mere om Star Clippers´ mange cruise til både Cuba, Karibien, Middelhavet, Indonesia og Sydøstasia på www.starclippers.com.

Kommentarer