Over 40 prosent av gjestene som bestiller pakkereiser hos Tyrkiareiser velger Alanya. –  Fine strender, bra shoppingmuligheter og ikke minst stort utvalg av restauranter og barer gjør Alanya til en favoritt-destinasjon, sier Lova Löfquist som er ansvarlig for kundeservice.

Byen med rundt 300.000 innbyggere ligger to timers kjøretur fra regions-hovedstaden Antalya, og har vært en feriefavoritt blant nordmenn i flere tiår. Den byr på avslappende strandliv, hoteller i alle klasser, shopping og et stort utvalg av restauranter og uteliv.

– Tidligere har Alanya vært kjent som en “party-by”, men dette har endret seg de siste årene. Nordmenn har virkelig forstått at det er et ferieparadis for alle slags reisefølger; både barnefamilier, ungdommer og godt voksne trives veldig i Alanya, sier Löfquist.

Man får både sol, strand, uteliv og shopping på ett og samme sted, til veldig gode priser. Så jeg er ikke overrasket over at så mange som 40 prosent av våre pakkereisekunder velger å reise til Alanya, avslutter Löfquist.