Splitter nye «The Top» restaurant og bar har åpnet dørene på toppen av Oslo – i toppetasjen på Radisson Blu Plaza Hotel. Med uslåelig utsikt fra 34. etasje, med internasjonal inspirasjon og et helt nytt interiør og design, er restauranten og baren det mest spektakulære tilskuddet til hovedstadens restaurant- og uteliv.

«The Top» restaurant og bar - Radisson Blu Plaza Hotel - Oslo - 2021
Restauranten på dagtid (Foto: Radisson Hotel Group)

– Det er fantastisk gøy å endelig kunne invitere gjester til kvelder de sent vil glemme her på toppen av Oslo by. Med glassvinduer fra gulv til tak 110 meter over byen og en nordisk- internasjonal meny både i restauranten og baren, servert med vennlig service, er målet å gi gjestene en slags følelse av New York midt i hovedstaden vår, forteller hotelldirektør Tarje Hellebust.

«The Top» ligger på toppen av landemerket Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo. Med glassvinduer fra gulv til tak, får gjestene panoramautsikt over fjorden, åsene rundt og hele byen.

Nordisk kokkekunst i øverste etasje

I 33. etasje ligger den helt nye restauranten «The Top» som har et totalt nytt design og interiør, komplementert med helt ny meny som oppdateres og tilpasses de ulike årstidene.

– Vi ønsker å gi både Osloborgere og internasjonale gjester utsøkte, kulinariske opplevelser. Vi skal levere gjestene mat- og vinopplevelser de sent vil glemme, sier kjøkkensjef Mats Granlund.

Det lokale, kortreiste og økologiske er viktige elementer i kjøkkenet og på høstmenyen finnes blant annet Tartar av Urfe, Jospergrillet Breiflabb, Grillet Sjøkreps, Reinsdyr fra Finnmark og Bjørnebær-Lavendelsorbet til dessert, for å nevne noe.

– Vi tar våre gjesters matopplevelser på aller største alvor, og serverer kun det beste fra norske hav, gårder og åkre. Samtidig er vi lekfulle i vår tilnærming ved at vi tar med oss internasjonal inspirasjon og gir det en nordisk vri, forteller Mats Granlund.

The Top restaurant overtar stafettpinnen etter den prisbelønte og anerkjente restauranten 34th som tidligere lå i samme bygning, men som nå har gjenåpnet med ny identitet og personlighet som The Top restaurant.

Norges høyeste skybar

The Top er en helt ny internasjonal cocktailbar i 34. etasje, med eksepsjonell utsikt over Oslo by. Med nytt konsept, forbedret service og innbydende interiørdesign i mørkt tre, inspirert av de fremste takbarer i New York, er målet å gi Osloborgerne opplevelser i verdensklasse, midt i hovedstaden.

– Takbaren dekker hele 34. etasje og gir dermed gjestene den absolutt beste utsikten over hele hovedstaden. Vi har forbedret menyen for cocktails & drinker og har egen DJ torsdag, fredag og lørdag. Vi kan med stolthet si at dette er Oslos mest spektakulære takbar, forteller Tarje Hellebust.

Gjestene får tilgang til baren via den velkjente glassheisen som går langs hotellfasaden hele veien opp til 34. etasje.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Kommentarer