RAK – Ras Al Khaimah,  frister med den høyeste fjelltoppen i de arabiske emiratene, et unikt ørkenlandskap, samt 64 kilometer kystlinje. Til flyplassen i Dubai er det bare 45 minutter.

Emiratet Ras Al Khaimah er en sterk kandidat når den optimale familieferien skal velges. Med 64 km kystlinje, et unikt ørkenlandskap og den høyeste fjelltoppen i UAE, byr denne destinasjonen på det mest varierte tilbudet av aktiviteter i regionen.

Emiratet er helt ideelt for en familieferie med sol, bad og hyggelige opplevelser. Barn under 12 år bor gratis, så her er det mulighet for en luksusferie til gode priser.

Les også: Opplev verdens lengste svevebane i Ras Al Khaimah! (april 2018)

Det er enkelt å komme seg til Ras Al Khaimah, som er det nordligste emiratet i UAE. Fra flyplassen i Dubai (DXB) tar det kun en kjøretur på 45 minutter.

Les også: Ras Al Khaimah Tourism Development Authority Offers a Complimentary, Luxury Shuttle Transfer from Dubai to RAK for The Summer Season (juni 2018)

Besøkende kan også benytte seg av shuttle service som enkelt kan bestilles HER.  Man blir hentet på terminalene 1 & 3  i Dubais internasjonale lufthavn (DXB) og kjørt til de største hotellene i Ras Al Khaimah.

Les mer om sommerens ferietilbud i Ras Al Khaimah  HER  - Les mer om Ras Al Khaimah — RAK HER — Nettsiden til emiratets internasjonale flyplass finner du HER og til Dubai International Aiport HER

Kommentarer