Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport på Island har nå åpnet dørene for hotellgjestene. Hotellet tilbyr innovative og moderne løsninger for forretnings- og feriereisende, og har perfekt beliggenhet i nærheten av flyplassen og Islands berømte Blue Lagoon.

Tom Flanagan (rezidor)

Tom Flanagan (rezidor)

– Rezidor Hotel Group er det eneste internasjonale hotellkonsernet med en betydelig portefølje i Norden. Vi er også en av Europas ledende aktører på flyplasshotell, med tilstedeværelse på de fleste store knutepunkter over hele kontinentet. Med denne åpningen styrker vi ytterligere vår ledende posisjon og tilbyr gjester i alle segmenter førsteklasses hotellopplevelser, sier Tom Flanagan, Area Vice President i Norden for Rezidor Hotel Group.

Med innovative og praktiske løsninger komplementerer Park Inn by Radisson-hotellet de to eksisterende Radisson Blu-hotellene som Rezidor Hotel Group allerede driver i Reykjavik.

Perfekt beliggenhet

Hotellet ligger kun fem kilometer fra Keflavik International Airport, og tilbyr 77 fargerike rom og suiter med fasiliteter som blant annet gratis trådløst internett. Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport har 470 kvadratmeter møterom, event- og konferanselokaler utstyrt med det siste innen teknologisk6e løsninger.

Hotellet tilbyr gjestene en avslappet atmosfære med alt fra yoga til skjønnhetspleie og mulighet for trening i hotellets treningssenter. Restauranten tilbyr måltider gjennom hele dagen og gjestene kan nyte forfriskninger i lobbybaren.

– Vi gleder oss til å ønske gjester fra hele verden velkommen. Vi tilbyr moderne og innovative løsninger, og selvfølgelig den unike Yes I Can! servicen, sier Bjarni Pálsson, eieren av hotellet.

Islands berømte Blue Lagoon og hovedstaden Reykjavik ligger bare 20 og 35 minutter unna hotellet. Med sitt unike landskap bestående av fjell, varme kilder og isbreer er Island et av de mest fasinerende landene og øyene i verden. I løpet av de siste to årene har antall internasjonale besøkende økt med 20 prosent per år, til 1,1 millioner.

Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport vil bli drevet av Rezidor Hotel Group.

Kommentarer