Nye og praktfulle Norwegian Escape – Norwegians største skip og det første i rederiets Breakaway pluss-klasse – ble døpt i en nydelig seremoni verdig skipets størrelse og status.

Den internasjonale musikksensasjonen Pitbull, som også var gudfar for Norwegian Escape, begeistret både fans og VIP-gjester på PortMiami-konserten ved bryggen. Skipets svimlende skrogkunstverk, skapt av Guy Harvey, som hadde en spesiell gjesteopptreden, var bakteppet for denne episke begivenheten.

Frank Del Rio, CEO, Norwegian Cruise Line Holdings og Pitbull under dåpsseremonien til Norwegian Escape(NCL)

Frank Del Rio, CEO, Norwegian Cruise Line Holdings og Pitbull under dåpsseremonien til Norwegian Escape(NCL)

Norwegian Cruise Line Holdings President og Chief Executive Officer Frank Del Rio sparket i gang festen, hvor gjestene fikk oppleve en ettermiddag stappfull av moro og spenning til ære for Norwegian Escape.

Etter en uannonsert oppvarmingsforestilling med akrobatiske Parkour-utøvere som trosset tyngdekraften (med hjelp av innebygde trampoliner på scenen), tok riksradiopersonligheten Froggy fra “Elvis Duran Morning Show” over showet som emcee. Han engasjerte publikum og introduserte artister og spesielle VIP-gjester, deriblant ordfører Carlos Gimenez fra Miami-Dade County, som diskuterte de positive innvirkningene Norwegian Escape ville ha på lokalsamfunnet, dets innbyggere og økonomien.

Les også: Ingen drømmer er for store på Norwegian Escape

Deltakerne fikk dessuten en spesiell sniktikk på den fantastiske underholdningen som Norwegian Escape vil tilby.

Andy Stuart (NCL)

Andy Stuart (NCL)

Skuespillerne fra de Tony Award-vinnende Broadway-showene “After Midnight” og “Million Dollar Quartet” framførte et utvalg av sanger fra begge forestillingene før Pitbull hevet taket med sine mest populære låter, deriblant “Don’t Stop the Party”, “Fireball” og “Give Me Everything”.

DJ-styrte allsanger og en lysbildefremvisning med temabilder av gjester tatt av omstreifende fotografer skapte en virkelig interaktiv opplevelse hvor publikum bokstavelig talt ble en del av showet, da bilder av individuelle deltakere som holdt opp skilt med steder hvor de ville gjøre sin “Escape” ble vist fram på jumboskjermen på hovedscenen.

– Norwegian Escape representerer et stort øyeblikk for oss – dette er virkelig en evolusjon for merket vårt”, sier Andy Stuart, Norwegian Cruise Lines President og Chief Operating Officer.

– Skipet tilbyr ikke bare fantastisk underholdning, kvalitetsmat og luksuriøs innkvartering som hever listen skyhøyt for flåten vår og setter skipet i en klasse for seg selv, men det er også et eksempel på vår fornyede forpliktelse til å by på enestående frihet og fleksibilitet til våre gjester”

Tidligere saker:

Minigalleri. Klikk for bilder i full størrelse

 

Kommentarer