Det å kunne planlegge å dra på ferie er noe som nesten høres utopisk ut, etter månedsvis med restriksjoner og null muligheter for å forlate landet, eller reise inn et annet sted uten masse forskjellige restriksjoner. Men nå har tiden kommet for å endelig kunne sette seg i et flysete på vei ut i verden for å gå på oppdagelse i nye byer, land og kulturer igjen. Men hvor skal du reise?

Sommerhatt, solbriller og kamera - ferieplanlegging - Madeyedigital
Solbrillene, sommerhatten og kameraet klar for neste ferie (Fotokilde: MED)

Det er ikke noen tvil om at mange har følt seg litt frustrerte over å ikke ha hatt friheten til å kunne gjøre det man hadde lyst til, og nå som vi endelig kan få lov til å reise igjen er det plutselig mange flere måter vi kan utforske på. Men det har vært enkelte måte disse restriksjonene faktisk har gjort at vi har kunnet utforske mer enn vanlig.

Og her snakker vi ikke om reiser, men om sexlivet vårt. For der vi ikke har kunnet reise på ferie, har vi hatt mer penger til å bruke på andre ting, som for eksempel sexleketøy, og mer tid til å utforske sexlivet vårt, siden vi ikke har vært frie til å gjøre så mange andre ting. Men det å kunne reise igjen er noe som mange har ventet på også, og det var i september flere reisende enn det har vært på veldig lenge. Dette er en utvikling som de aller fleste setter veldig stor pris på

Behold de gode vanene

Men nå som livet er litt mer vanlig og vi kan reise på ferie og generelt bare ha et litt mer vanlig liv igjen, er det også bra å tenke litt over hvordan man får de gode vanene med for eksempel trening inn i hverdagen fortsatt. Og hvis man har barn kan det være spesielt viktig, for forskningen viser at barn og unge er alt for lite aktive, og da kan det å ha en hyggelig treningsøkt eller fysisk aktivitet i helgen sammen med familien være veldig koselig.

Det er den aktiviteten vi har i hverdagen som gir oss energi til livet, sånn at vi ikke bare lever gjennom feriene, som vi endelig kan planlegge igjen. Begge deler er bra, for vi trenger de pusterommene det gir oss, men samtidig er det viktig at vi har frirom i hverdagen også, sånn at vi ikke bare lever for helgene, men har et bra liv mellom feriene også.

Kommentarer