Den nye DMC-medspiller i det nordiske markedet byr enda et medlem velkommen. Tjek-In Travel som er eksperter på Tsjekkia og Slovakia.

Det nyetablerte DMC-nettverket, PLUS DMC Group, kan nå løfte på sløret for det nyeste medlemmet i gruppen; Tjek-In Travel.

Tjek-In Travel er eksperter i skreddersydde pakkereiser i Tsjekkia og Slovakia. Deres serviceområde spenner bredt og dekker ethvert behov, hva enten man er i markedet for kulturelle opplevelser, teambuilding-aktiviteter, events og arrangementer samt private tours til spennende destinasjoner, firmabesøk og mye mer.

Managing Director hos Tjek-In Travel, Charlotte Ljungberg Macešková, uttaler:

– Da jeg fikk tilbudet om å gå med i PLUS DMC Group på anbefaling av felles, nordiske kunder, ble jeg meget beæret fordi grunnlaget for medlemskap er kvalitet, kombinert med et sterkt fokus på det nordiske segmentet.”

Hun mener at pålitelighet og profesjonalisme er alfa omega for reiseburåene, fordi DMC’er er deres forlengede arm på destinasjonen.

Tjek-In Travel oppfyller de høye kravene som PLUS DMC Group stiller til deres DMC-partnere, og med ekspertise i Tsjekkia og Slovakia føyer Tjek-In Travel flere interessante destinasjoner og muligheter til gruppen.

PLUS DMC Group har nettopp deltatt på dette års IBTM World med stor suksess. Eventet var en perfekt kick-off for gruppen, som ble møtt med anerkjennelse og interesse som tyder på ytterligere nye samarbeidsmuligheter og et lovende år for 2019.

Jens Blaumeier, Managing Director hos PLUS DMC Group, bekrefter:

– Kundene setter pris på vårt fokus og engasjement i det nordiske markedet samt kvalitetskriteriene som alle partnere deler og vekter høyt. Med Tjek-In Travel som våre nyeste partner er vi på rette vei, og snart utvider vi med flere destinasjoner og partnere!”

Les også: Felles DMC-gruppe er ny aktør i Norden (november 2018)

PLUS DMC Group forfølger fortsatt ambisjonene og deltager på MATKA Business Forum i 2019 samt TravelMatch, hvor du kan møte alle av gruppens medlemmer – også det nyeste tilskudd; Tjek-In Travel.

Hvor og når:

MATKA Business Forum avholdes i Utstillings- og Kongress-senter Messukeskus i Helsingfors torsdag d. 17. januar 2019 kl. 9.00-19.00

TravelMatch avholdes i Oslo Congress Center, Oslo torsdag d. 24. januar 2019

Kommentarer