Togtrafikken stanser i hele Norge mellom klokken 15.00 og 16.00 onsdag den 28. januar 2015. Dette som følge av en politisk markering mot forslaget om endringer i arbeidsmiljøloven.

Fagforbundene LO, YS og Unio har varslet en politisk markering onsdag 28. januar. Dette vil ramme en rekke samfunnsfunksjoner, deriblant offentlig transport.

Tog som er underveis på dette tidspunktet vil stanse og vente til streiken avsluttes klokken 16.00.

Kunder som har kjøpt billetter til disse togene, og som ikke ønsker å benytte billettene, kan få disse refundert eller endret til en annen avgang ved å kontakte NSB Kundesenter på tlf 815 00 888.

Enkelte tog kan, av praktiske årsaker, bli innstilt før klokken 15.00. Det vil bli forsinkelser og innstillinger som følge av stansen. Under stansen blir det heller ikke kjørt alternativ transport.

Togtrafikken starter igjen klokken 16.00, men forsinkelser og enkelte innstillinger av tog må påregnes. Samtidig oppfordres passasjerer som skal ut av de største byene om å planlegge sin reise litt etter klokken 16.00, for å unngå ekstra ventetid.

Passasjerer som har påbegynt sin reise, og som blir vesentlig forsinket kan ha krav på prisavslag ved å henvende seg til NSB Servicesenter .

Kommentarer