Champagnehuset Piper-Heidsiecks prestisjechampagne, Piper Heidsieck Rare, ble tildelt den svært ettertraktede gullmedaljen i prestisjetunge 2015 Concours Mondial de Bruxelles. Dette er andre år på rad champagnen mottar prisen og igjen viser hvilket fremgangsrikt champagnehus Piper-Heidsieck er. I forbindelse med dette lanseres nå champagnen i begrenset opplag hos Vinmonopolet i sommer.

Piper Heidsieck Rare (edrington.se)

Piper Heidsieck Rare (edrington.se)

Den seirende champagnen er en klassisk cuvée fra 2002, en av de bedre årgangene i Champagne. Smaken er strukturert og fyldig med en sjenerøs fruktighet. Størsteparten av vinen er av Chardonnay fra regionen rundt Montagne de Reims (70 %), som deretter er komplettert med Pinot Noir (30 %) fra samme region. Vinen er en blanding av 17 såkalte crus og har modnet i mer enn åtte år i husets kjellere.

Hos importøren Edrington Norway er de meget godt fornøyd med denne fantastiske anerkjennelsen av det harde arbeidet som utføres av Régis Camus og vinproduksjonsteamet. I sommer kunne Piper Heidsieck Rare også motta den prestisjefylte tittelen “Trophy Champion Sparkling Wine” ved International Wine Challenge 2014. Den fikk også utmerkelsen “French Sparkling Trophy” samt “Vintage Champagne Trophy”.

4. juni utgitt Piper Heidsieck Rare til salg hos Vinmonopolet i et begrenset opplag, VMP nr. 9891201. Pris kr 1 329.

Kommentarer