Passasjerer over hele verden har stemt frem Emirates som det beste flyselskapet i hele syv forskjellige kategorier. Emirates tok dermed storeslem under årets APEX Passenger Choice Awards. – Å få en slik tilbakemelding fra passasjerene er den hyggeligste formen for anerkjennelse vi kan få, sier Norgessjef Terje Grue.

Emirates Boeing B 777-200ER (EK)

Emirates stod igjen som den største vinneren av årets APEX Passenger Choice Awards i Oregon, USA tidligere denne uken. Flyselskapet fikk hele syv priser, og vant samtlige kategorier de var nominert i.

Terje Grue

Terje Grue er sjef for Emirates Norway

Det Dubai-baserte selskapet fikk blant annet prisen for ’Best Overall Passenger Experience’ og ’Best in Region: Middle East’ for sjette året på rad.

Emirates fikk skryt for både produktene, tjenestene og menneskene om bord i flyene: ’Best In-Flight Entertainment User Interface’, ’Best In-Flight Connectivity and Communications’, ’Best Cabin Ambience’, ’Best Food and Beverage’ og ’Best Ground Experience’.

– Å få en slik tilbakemelding fra passasjerene er den hyggeligste formen for anerkjennelse vi kan få. Passasjerene skal ha den beste reiseopplevelsen med oss, og det prøver vi å tenke på i alle avdelinger, fra bakkepersonalet og kabinbesetningen til alle menneskene som jobber bak kulissene, uttaler Terje Grue, norgessjef for Emirates.

Over 200 land bak kåringen

APEX inviterer hvert år reisende fra verden rundt til å rangere deres siste flyopplevelser. Passasjerer fra over 200 land stemte på deres favorittselskaper, og stemmesankingen varte i to måneder, fra mai til og med juni i år.

Her er samtlige av prisene som Emirates ble tildelt:

  1. Best Overall Passenger Experience
  2. Best in Region: Middle East
  3. Best Food & Beverage
  4. Best IFE User Interface category
  5. Best Inflight Connectivity & Communications
  6. Best Cabin Ambience
  7. Best Ground Experience

Relaterte saker: 

Kommentarer