Fra og med 1. mai blir det revolusjonerende Business Class-setet Qsuite å finne på Qatar Airways rute mellom København og Doha. Setet er bransjens første dobbeltseng og setter en ny standard for luksusreiser. Qsuite er tilgjengelig i Business Class og har private suiter.

Qatar Airways nye Qsuite Cabin (Bildekilde: Qatar Airways)

Qatar Airways prisbelønte Business Class-sete Qsuite gjør sin debut i Danmark på avganger til og fra Doha 1. mai 2019.

Reisende fra København får dermed mulighet til å oppleve en ny luksusstandard som kalles «First in Business», ettersom Qsuite oppleves som 1. klasse.

I tillegg til dobbeltseng gjør den patenterte «quad seating»-konfigurasjonen det mulig for de reisende å lage sine egne private rom med en gruppe på fire stoler, noe som ytterligere bidrar til følelsen av luksus.

Soveplass i Qatar Airways nye Qsuite Cabin (Bildekilde: Qatar Airways)

Qsuite er patentert av Qatar Airways, og både dobbeltsengen og quad seating er unike i bransjen. De flyttbare panelene gjør det ikke bare mulig for de reisende å lage private rom.

I tillegg til å bruke TV-skjermene ved de fire midtsetene kan kolleger, venner og familie skape sin egen private suite der de kan jobbe, spise og prate sammen.

Qsuite Quad for businessreisende (Bildekilde: Qatar Airways)

Disse nye funksjonene gir en helt skreddersydd reiseopplevelse, siden passasjerene kan skape et miljø som passer deres unike behov.

De reisende har i starten mulighet for å booke en Qsuite mellom København og Doha på Qatar Airways’ Boeing 777 fly.

Utvidelsen af Qsuite til København følger lanseringen av produktet til en rekke andre destinasjoner rundt omkring i verden, inklusive Stockholm, London, Paris, New York, Chicago, Shanghai og Canberra.

Qsuite Cabin film (Bildekilde: Qatar Airways)

I mai flyr Qsuite-flyene mellom København og Doha tre ganger i uken. Fra 1. juni vil flytypen være tilgjengelige hver dag.

Qatar Airways er et av verdens raskest voksende flyselskaper med en flyflåte på over 200 maskiner.  Selskapet har ruteforbindelser til HIA (Hamad International Airport) og flyr til over 150 destinasjoner over hele verden. I 2018 avslørte Qatar Airways at de planlegger en rekke fremtidige destinasjoner i takt med den raske ekspansjonsplanen, inkludert Langkawi i Malaysia og Da Nang i Vietnam.

Daglig rutetabell for Boeing 777 utstyrt med Qsuite:

København til Doha: tirsdag, torsdag og lørdag

  • QR161 — Avgang 01:35, ankomst 07:05 (fra og med 1. mai 2019)

Doha til København: tirsdag, torsdag og lørdag

  • QR162 — Avgang 08:20, ankomst 15:35 (fra og med 1. mai 2019)

Flere saker om Qatar Airways finner du HER

Oversikt Qsuite Cabin (Bildekilde: Qatar Airways)

Kommentarer