Qatar Airways satser på Sør-Afrika og starter flyvninger til Durban,  samt øker kapasiteten til Johannesburg og Cape Town.  

Qatar Airways flyr til Sør-Afrika med Boeing 787 Dreamliner (QA)

Qatar Airways flyr til Sør-Afrika med Boeing 787 Dreamliner. Selskapet har vokst raskt i løpet av sine 18 år og flyr per i dag med en flåte på 147 fly til 146 viktige forretnings- og feriedestinasjoner i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia samt Nord- og Sør-Amerika. (QA)

Fra 17. desember øker flyselskapet antall flyvinger til Johannesburg, fra 10 til 14 flyvninger i uken. Fire av disse avgangene går videre til Durban. Fra 1. oktober øker selskapet også til daglige avganger til Cape Town.

Durban (QA)

Durban (QA)

Durban blir Qatar Airways tredje destinasjon i Sør-Afrika. Byen har en stor produksjonsindustri og er Afrikas travleste havn. Med sitt subtropiske klima er byen også viktig for turismen i landet.

 — Durban er en viktig Gateway til Sør-Afrika og vi er overbevist om at vi kommer til å få en like varm velkomst der som på alle våre andre afrikanske destinasjoner, sier Akbar Al Baker, Group CEO for Qatar Airways.

Johannesburg (QA)

Johannesburg (QA)

Afrika er en viktig del av Qatar Airways globale ekspansjon. I dag har selskapet 140 flyvninger i uken til 19 destinasjoner i Afrika. De nye rutene samt rutene med økt kapasitet kommer til å bli operert med Qatar Airways Boeing 787 Dreamliner. Dreamlineren har totalt 254 seter; 22 i Business Class og 232 i Economy Class.

Cape Town (QA)

Cape Town (QA)

Kommentarer