Qatar Airways fortsetter satsingen på Skandinavia. Fra 2. februar 2016 økes antall ukentlige flyavganger med to, og Oslo får totalt ni ukentlige flyvninger i perioden frem til slutten av mars. De to ekstra avgangene vil bli operert med en Airbus A330. De øvrige daglige avgangene fra Oslo flys med Boeing 787 Dreamliner.

Qatar Airways Boeing B 787 Dreamliner på Oslo lufthavn Gardermoen (©otoerres)

– At vi i nå i vintersesongen kan tilby enda flere avganger fra Oslo er nok et ledd i vår vekst i Skandinavia. Det er åtte år siden vi begynte å fly til Skandinavia, og dette er et marked som blir stadig viktigere for Qatar Airways globalt. De nye avgangene fra Oslo gir oss mulighet til ytterligere å profilere skandinaviske turist- og forretningsmuligheter for andre markeder i vårt globale nettverk, sier Christian Deresjö, som er Qatar Airways Country Manager for Skandinavia, Finland og Baltikum

Nye avganger
Doha — Oslo tirsdag, lørdag 08.15 — 13.10
Oslo — Doha lørdag, tirsdag 14.55 — 23.25

Økningen gir flypassasjerer fra Norge enda bedre flyforbindelser til kjente destinasjoner som Bangkok, Singapore og Maldivene, samt andre Qatar Airways-destinasjoner i Midtøsten, Asia, Australia og Afrika. Alle flybytter skjer på Qatar Airways toppmoderne flyplass Hamad International Airport i Doha.

Fra og med 2. desember i år utvidet flyselskapet også antall avganger fra København og Stockholm med tre ekstra flyvninger fra hvert land, og selskapet har nå 14 ukentlige avganger fra København og 13 ukentlige avganger fra Stockholm.

Qatar Airways har vokst raskt i løpet av sine 18 år og flyr i dag en moderne flyflåte med 173 fly til 153 ferie- og forretningsdestinasjoner i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia og Nord- og Sør-Amerika. Ved årets Skytrax Awards mottok flyselskapet utmerkelsene Airline of the Year, Best Business Class Airline Seat og Best Airline in the Middle East.

Kommentarer