Quality Hotel overtar nytt hotell i Ålesund med mål om å løfte en av Norges mest populære destinasjoner ytterligere.

Juniorsuite med havutsikt i Quality Hotel Ålesund (bildekilde: quality hotels)

Lørdag 1. september gikk tidligere Radisson Blu Ålesund inn i Quality Hotel-kjeden, og ble til Quality Hotel Ålesund. Med søsterhotellet Quality Hotel Waterfront like ved, blir Quality Hotel-familien i Ålesund dermed enda større. I tillegg vil hotellene fremover samkjøre en del av sine aktiviteter. Blant annet vil både salg og marked jobbe på tvers av hotellene, for å løfte begge hoteller som en felles aktør inn i markedet.

Til sammen har hotellene over 700 sengeplasser, og 20 møterom i forskjellige størrelser.

– Vi synes det er fantastisk at vi nå kan tilby kundene våre et enda mer tilpasset og tilrettelagt produkt. Ved at vi nå har to hotell i vår portefølje vil vi nå kunne gjennomføre enda større arrangementer, og samtidig ha gode fasiliteter til de mindre møtene, sier salgssjef May-Brith Valle.

Hos Quality Hotel skal møter, både private og i jobbsammenheng, være morsomme, og hele konferansekonseptet bygger på en tankegang om at det skal være gøy og avslappet. Derfor finnes det muligheter for å servere både softis og beger fylt med popcorn i tillegg til den klassiske pausematen.

– Vil gjengen leke litt og spille shuffleboard i pausen? Kjør på. Vil dere ta en drink i baren før middag? Slå dere løs!, sier hotelldirektørene på henholdsvis Quality Hotel Ålesund,  Aina Aalen Bjerkvik og Kristin Bjånes ved Quality Hotel Waterfront.

Les flere saker om Quality Hotels HER og HER, om Nordic Choice Hotels HER, samt om Ålesund HER 

Kommentarer