Høsten 2021 åpner Quality Hotel Richard With på kaia i Stokmarknes. I samarbeid med Hotel Richard With AS skal Quality Hotel, som er en del av Nordic Choice Hotels, i løpet av halvannet år bygge Vesterålens største hotell noensinne.

Quality Hotel Richard With - Stokmarknes - Vesterålen - Illustrasjon
Modell av Quality Hotel Richard With og Hurtigrutemuseet sett fra fastlandet (Bildekilde: VisAvis arkitekter)

– Vi kunne ikke la sjansen gå fra oss da vi fikk høre om dette fantastiske hotellprosjektet i vakre Vesterålen. Reiselivet i regionen er i vekst og vi ser frem til å bidra med både senger, konferanselokaler og bar- og restauranttilbud. Med flott beliggenhet på kaia på Stokmarknes ønsker vi å bli et positivt tilskudd i lokalmiljøet og bybildet. Når vi åpner dørene i 2021 skal Quality Hotel Richard With være en møteplass både for tilreisende turister og forretningsfolk, og ikke minst lokalbefolkningen på Stokmarknes, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Lokalisert i spektakulær natur i øyriket Vesterålen tett på Lofoten, vil det nye hotellet bli et viktig bidrag til turismen, lokalbefolkningen og næringslivet i Nordland. Hotellet vil også bli nærmeste nabo til det nye Hurtigrutemuseet som er under bygging.

– Vi i Hotel Richard With er svært glade over samarbeidet med Quality Hotel og Nordic Choice Hotels. Først og fremst deler vi mange av de samme verdiene der mennesker, inkludering og det å være en støttespiller i lokalsamfunnet står i fokus. Merkevaren Quality Hotel er dessuten helt i samsvar med våre egne tanker om konsept og drift for gjester og lokalbefolkning. Sammen skal vi bygge et hotell på Stokmarknes i verdensklasse. Quality Hotel Richard With kommer til å bli et fyrtårn i reiselivet i Vesterålen, sier Yngve Skog Rodal, prosjektleder og hotelldirektør.

Skog Rodal har tidligere jobbet 19 år i Hurtigruten, sist som ansvarlig for Hurtigrutens nye ekspedisjonsskip.

Quality Hotel Richard With - Stokmarknes - Vesterålen - Folkene bak
Fra venstre: Lars Rask (aksjonær og styremedlem), Inge Berg (aksjonær og styremedlem), Katri Inkerø (Director Franchise & projects Quality Hotels), Finn Hokland (aksjonær og styremedlem), Yngve Skog Rodal (Prosjektleder og General Manager), Bård Sørensen (aksjonær og styremedlem) Kristian Eilertsen (aksjonær og styreformann) (Bildekilder: Quality Hotels/Nordic Choice)

Byggestart er planlagt til mai 2020, ferdigstillelse og storslått åpning er planlagt til høsten 2021. Quality Hotel Richard With blir det fjerde hotellet Nordic Choice Hotels har i Nordland. Hotellet blir en del av franchiseporteføljen til Quality Hotel, som allerede teller 21 hoteller i Norge, Sverige og Danmark

– Vi gleder oss enormt til å ønske dette fantastiske hotellet velkommen til Quality Hotel-familien. Stokmarknes og Vesterålen er utrolig spennende destinasjoner med kjempepotensiale og vi ser frem til å ta en enda sterkere posisjon med Quality Hotel i Nord-Norge, sier Katri Inkerø, Franchise & Prosjektdirektør i Quality Hotel.

Fakta:

 • Totalt 158 rom, av disse:
  • 129 standard rom
  • 24 superior rom
  • 5 suiter
 • 318 (*376) sengeplasser (* mulighet for ytterligere 58 sengeplasser i Superior og Suiter I form av familierom)
 • Restaurant
 • Lobbybar
 • Trimrom
 • Konferansefasiliteter
 • Byggherre og eier: Hotell Richard With AS
 • Arkitekt: VISAVIS

Flere saker om Quality Hotels finner du HER

Quality Hotel Richard With - Stokmarknes - Vesterålen - Modell
Byggestart for Quality Hotel Richard With er satt til mai 2020. (Bildekilde: VisAvis arkitekter)

Kommentarer