Torsdag den  7. april var den offisielle åpningen av Quality Hotel Pond på næringslivsknutepunktet Forus mellom Stavanger og Sandnes. – Vi er utrolig stolte og glade for endelig å kunne åpne dørene til vårt flotte hotell. Quality Hotel Pond ønsker ikke bare å bli det foretrukne hotellet for overnattende på Forus, vi vil være en samlingsplass for innovatører, en bidragsyter til utviklingen av denne fantastiske regionen, sier Knut Eivind Berg, hotelldirektør på Quality Hotel Pond.

Quality Hotel Pond ligger plassert på Forus der hvor det gamle Stokkavatnet lå for om lag 100 år siden, og har dermed fått navnet Pond som betyr «lite vann» på engelsk. Forus er et av Norges viktigste næringsområder.

– Når vi bygger og åpner hoteller, har vi på oss de lange brillene. Bærekraftig drift både i opp- og nedgangstider er avgjørende for suksess, og gode produkter må tåle tidens tann. Quality Hotel Pond er et hotell som vil vokse sammen med Stavanger inn i fremtiden, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Les også: Knut Eivind Berg blir hotelldirektør på Quality Hotel Pond

Quality Hotel Pond er bygget av Base Property og eies av Petter A. Stordalens selskap Home Properties og Alfred Ydstebøs selskap Base Property.

Fakta om hotellet:

  • Åpnet april 2016
  • 184 rom
  • Åtte møte- og konferanserom med en kapasitet på opptil 400 deltakere
  • Brasserie X
  • Bar X
  • Fem minutter i bil til Sandnes, 10 min. til Stavanger og Stavanger Lufthavn på Sola

Kommentarer