Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo fredag 10 januar klokken 14.00. På FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

REISELIVSAVISENS ROLF FORSDAHL KOMMENTERER Røkkes hotellsatsing og Norwegians nye bagasjegebyr, og ser også på om konflikten Trump-Iran får betydning for reiser utover året.

(Eget intervju til slutt i programmet med Olav Langli som er konserndirektør i hotellsatsingen).

BENT BJUNE, Salgssjef i turoperatøren BENNS som feirer 10-års-jubileum som selgere av skreddersydde kvalitetsreiser og gir skreddersydde reiseråd, forteller at målet er å bli markedsledende på opplevelsesreiser for segmentet 55 pluss.

MERETE FALCH, daglig leder av Reiselivsmessen, summerer opp messen som var i helGen og ble en stor suksess. Nye messer gjennomføres i Bergen allerede kommende lørdag. Sted: Grand Hotel Terminus, og 15. februar på Clarion Hotel i Stavanger. Messen i Trondheim i høst –  gjentas til høsten.

OLAV LANGLI som er konserndirektør i Haut Nordic som står bak Røkkes hotellsatsing, forteller om planene, både for nye hotell og utviklingen av en ny norsk og internasjonal hotellkjede. Vil blant annet selge fleksible hotellopphold, slik at du kan komme og reise når du vil , altså med fleksible inn- og utsjekk, og hvor du istedet for å plassere bagasjen i et allerede overfylt bagasjerom, kan komme inn på hotellrommet når det passer best for deg som gjest. 

Programleder og ansvarlig redaktør Knut Jeppsson

Tidligere saker: Nye Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 3. januarReiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 (november 2019) – RadioRiksOslo med fokus på Litauen (juni 2018)

Kommentarer