Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo torsdag 23. januar klokken 14.00. På FM 101.1 i Oslo-området, på DAB og på www.RadioRiksOslo.no over hele verden.

REISELIVSAVISENS ROLF FORSDAHL KOMMENTERER Coronavirus og frykt for smitte, og kommende interessant avgjørelse i EJC om streik er «ekstraordinære omstendigheter».

LEGE OG REISEBOKFORFATTER HUGO FLATEN som tidligere har utgitt boken «Roma – Fontenenes by», er UKENS GJEST og forteller mer om Romas severdigheter.

Han skriver nå boken «Roma- Keisernes by», og arrangerer også reiser til Roma. Det er fortsatt ledige plasser igjen på neste reise som skal gå i slutten av mars.

WIDAR JENSEN I DISCOVER AMERICA er initiativtager til REISEMESSEN «UTFORSK VERDEN på Hotell Scandinavia. Messen gjennomføres for andre gang lørdag og søndag klokken 10 til 17. Det er gratis adgang og fine reisepremier.

Dette er den tredje reisemessen i Oslo på tre uker, og Widar Jensen forteller hvordan «Utforsk verden» skiller seg fra de øvrige to messene.

SILJE BRANDVOLL, Direktør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt i Widerøe, deltar med innlegg på frokostseminar under «Travelmatch» torsdag morgen med tema: Bærekraftig utvikling som forretningside.

Widerøe er kjent over hele verden som pioner innen el-fly? Hvor langt er vi kommet på denne veien?

Seminaret på Travelmatch, ble ledet av Astrid Bergmål, Leder Virke Reiseliv, og med Anette Maltun Koefoed, kommunikasjonsdirektør i Berg-Hansen og Sandra Diana Bratland, Director Destination Affairs Carnival Group Norway, som øvrige deltagere sammen med Silje Brandvoll.

Programleder og ansvarlig redaktør Knut Jeppsson

Tidligere saker: RadioRiks Oslo: Rolf Forsdahl kommenterer Røkkes hotellsatsing og Norwegians nye bagasjegebyr – Nye Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 3. januar – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 – Reiselivsavisa på RadioRiksOslo fredag 22.november klokken 14.00 (november 2019) – RadioRiksOslo med fokus på Litauen (juni 2018)

Kommentarer