Tirsdag den 2. juni gjenåpnes Radisson Blu Hotel, Tromsø, Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim og Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger etter å ha vært midlertidig stengt. Hotellene har implementert Radisson Hotel Groups oppdaterte og omfattende renholds- og hygieneprogram for å sikre gjestenes, medarbeidernes og samarbeidspartnernes sikkerhet og trygghet.

Radisson Blu Atlantic Hotels velkjente profil har preget oljebyen i alle år siden åpningen i 1952 (mobilbilde: ©otoerres)

– Våre strenge rutiner for renhold og hygiene har blitt oppdatert og skjerpet, og vi gleder oss veldig til å ta imot gjester og medarbeidere. Vi har blant annet større avstand mellom gjestene, hyppigere rengjøring og stasjoner med hånddesinfisering for å sikre at gjestene får et trygt og godt opphold hos oss, forklarer direktør Tone Hansen ved Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim.

Tone Hansen - Hotelldirektør - Radisson Blu Royal Garden - Trondheim
Tone Hansen er direktør ved Radissonhotellene i Trondheim (Bildekilde: Radisson Hotel Group)

En global forpliktelse knyttet til økt renslighet og hygiene

Radisson Hotel Group lanserte tidligere i år Radisson Hotels Safety Protocol som er et nytt program for grundige renslighets- og desinfiseringsprosedyrer på sine hoteller. Dette gjøres i samarbeid med SGS, som er verdens ledende inspeksjons-, verifiserings-, test- og sertifiseringsselskap. 

Les mer om Radisson Hotels Safety Protocol HER

De nye retningslinjene inkluderer stasjoner for hånddesinfisering ved inngangene, forbedret og dokumentert rengjørings- og desinfeksjonsfrekvens, sosial distansering i alle områder av hotellene, inkludert i møterommene, opplæring av de ansatte i lokale helsemyndigheters- og Verdens helseorganisasjons anbefalinger og retningslinjer, standarder for matsikkerhet, samt omfattende opplæring og oppfølging av personalet.

Begge Radisson Blu hotellene åpne i Trondheim

Radisson Blu Royal Garden Hotel ligger sentralt plassert i Trondheim (bildekilde: radisson hotel group)

Radisson Blu Royal Garden Hotel ligger midt i Trondheim sentrum, rett ved siden av den vakre Nidelven. Hotellet har vært midlertidig stengt i en periode, mens søsterhotellet på flyplassen har holdt åpent hele perioden. Nå gleder hotelldirektøren seg til å ønske gjestene velkommen også til sentrumshotellet.

– Vi gjenåpner nå dørene, men holder restauranten midlertidig stengt en periode fremover. Vi følger myndighetenes retningslinjer og serverer derfor ikke frokostbuffet inntil videre, men serverer heller frokost til gjestene i take-away forpakninger med blant annet fersk kaffe, forklarer hotelldirektør Tone Hansen.

Les med om Radisson Blu Royal Garden Hotel HER

Byens ikon med ny leder

Radisson Blu Atlantic Hotel - Stavanger
Utsikt mot Breiavatnet, Storhaug og Ryfylkeheiene fra et av de 365 nyoppussede gjesterommene i Radisson Blu Atlantic Hotel (foto: ©otoerres)

Ikoniske Radisson Blu Atlantic Hotel åpner også dørene igjen neste uke. Da gleder den nye hotelldirektøren seg til å ønske gjestene tilbake til byens møteplass, nå med enda strengere hygiene- og renholdsrutiner.

– Vårt mål er alltid å gi gjestene best mulige opphold, og nå har vi forbedret våre hygiene- og renholdsrutiner ytterligere slik at gjestene skal kunne være trygge og sikre når de besøker oss – samtidig som de får den gode hotellopplevelsen. Jeg gleder meg til å ønske alle gjestene velkommen tilbake, sier hotelldirektør Reinout Engel.

Engel har jobbet ved hotellet i en årrekke og tok nylig over som direktør etter at Jens Brandin flyttet til København for å lede Radisson Collection Royal Copenhagen hotel.

Radisson Blu Atlantic Hotel åpner dørene, men holder restauranten stengt inntil videre. Gjestene vil få servert frokost i ferdigpakkede poser eller som Take-Away. 

Les mer om Radisson Blu Atlantic Hotel HER

Et av møterommene i Radisson Blu Atlantic Hotel (foto: ©otoerres)

Satser på Norgesferie

Hos Radisson Blu Hotel Tromsø er hotelldirektøren vant til at hotellet fylles med utenlandske turister gjennom hele året. Nå håper, og forventer, han at nordmenn skal besøke hotellet flittig i månedene fremover.

– Vi forventer oss at flertallet av sommergjestene blir norske gjester som velger å besøke hotellet som del av sin Norgesferie. Tromsø er en fantastisk destinasjon med Nordlys, spektakulær natur og nydelig arkitektur så dette er en perfekt destinasjon for sommerferien, sier Aart Niemans, direktør ved Radisson Blu Hotel Tromsø.

Radisson Blu Hotel i Tromsø serverer gjestene frokost ved bordet eller som Take-Away. Yonas Pizzeria & Rorbua pub holder åpnet for gjestene, samtidig som de følger myndighetenes retningslinjer.   

Les mer om Radisson Blu Hotel Tromsø HER

Charlys Restaurant og Bar holder til i Radisson Blu Hotel, Tromsø (Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Krysspress)

Les også: Radisson gjenåpner i Oslo og Bergen med nytt hygiene-program

Radisson Blu Royal Hotel i Bergen og Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo åpnet dørene tidligere i mai måned.

Les flere relaterte saker HER og HER

Radisson Blu Atlantic Hotel - Stavanger
Lobbyen i Radisson Blu Atlantic Hotel (foto: ©otoerres)

Kommentarer