Rezidor Hotel Group er godt i gang med sin største oppgraderingsprosess i Norden noensinne. Hotellkjeden bak Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene pusser nå opp, og bygger om, en rekke av sine hoteller. Nå er turen kommet til Radisson Blu Hotel i Ålesund, som har brukt de siste månedene på å pusse opp alle hotellrom og suiter.

Hotelldirektøren forteller at målsettingen er å være det beste hotellet i byen, og tiltrekke gjester fra hele verden.

– Det er fantastisk å lede dette hotellet, med et så sterkt produkt og et så dedikert team. Kombinasjonen av utsøkt design og service i verdensklasse er oppskriften på hvordan vi skal ta den ledende posisjonen, forteller hotelldirektør Aina Aalen Bjerkvik ved Radisson Blu Hotel, Ålesund.

Aina Aalen Bjerkvik (bildekilde: rezidor)

Et «nytt», internasjonalt hotell

Alle gjesterom og suiter er nå totalrenovert og LINK Arkitektur står bak det nye designet som er utformet i Radisson Blu sitt internasjonale designkonsept «BluPrint».

Anerkjente designklassikere kombineres med særegne, skreddersydde møbler og tekstiler for å gi gjestene den optimale kombinasjonen av funksjonalitet og smakfull design.

«BluPrint»-konseptet implementeres på Radisson Blu hoteller verden over og Radisson Blu Hotel i Ålesund er blant de første hotellene i Norden som tilbyr gjestene det nye konseptet.

Designet hos Radisson Blu Hotel Ålesund er lokaltilpasset og på møbelsiden har hotellet valgt en lokal vri. Måndalen Trevare AS er leverandør av platemøbler og Ekornes Contract AS leverer behagelige Stressless stoler, begge lokale aktører.

Radisson Blu Hotel Ålesund ligger midt i byen og gir gjestene fantastisk utsikt over det stemningsfulle havet.(bildekilde: rezidor)

De beste hotellopplevelsene i byen

Møteavdelingen og fellesområdene er også nylig blitt renovert og tilbakemeldingene fra gjestene har vært veldig positive. Mer enn syv av ti gjester omtaler hotellet som «Ypperlig» eller «Svært bra» på TripAdvisor.

– Enten du skal holde et seminar for 350 personer eller en konferanse med arbeidsgrupper, er dette det perfekte stedet. Vi jobber for å skape minneverdige opplevelser for våre gjester, så vi er veldig takknemlige for de gode tilbakemeldingene, forteller Aina Aalen Bjerkvik.

Hun kommer opprinnelig fra Florø og startet som hotelldirektør ved hotellet i januar. Siden første dag har hennes hovedfokus vært å skape førsteklasses hotellopplevelser for gjestene.

– Jeg er veldig stolt over teamet mitt som hver eneste dag gjør sitt ytterste for å gi gjestene de absolutt beste hotellopplevelsene. Med perfekt beliggenhet, moderne hotellrom og konferansefasiliteter, samt vår prisvinnende servicefilosofi får gjestene en minneverdig opplevelse, sier Aina Aalen Bjerkvik.

Internasjonalt design, med lokal vri

I løpet av få år investerer Rezidor Hotel Group nær en milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere Radisson Blu og Park Inn by Radisson hoteller i Norden.

Målet med satsingen er å gi gjestene hotellopplevelser i verdensklasse. Nylig kåret Grand Travel Awards, den mest prestisjefylte prisutdelingen innen norsk reiselivsnæring, Rezidor til den beste internasjonale hotellkjeden, for 10. året på rad.

Les flere saker om Radisson Blu HER

Om Radisson Blu Hotel Ålesund

Radisson Blu Hotel Ålesund ble bygget i 2000 og arkitekturen gjenspeiler byens jugendstil. Hotellet ligger midt i byen med utsikt over den brede fjorden mellom Ålesund og den beskyttende rekken med øyer og skjær utenfor. De fleste av de 131 velutstyrte rommene og suitene har nydelig utsikt over havet. Hotellet er et av de nyeste fullservicehotellene i byen og tilbyr en internasjonal, moderne stil og førsteklasses fasiliteter. Hotellet vant også “Travellers Choice” hos TripAdvisor i 2016.

Saken ble publisert i mai 2017 

Kommentarer