Ved å velge energismarte løsninger i oppussingen av hotellet sikret Radisson Blu Hotel i Tromsø en energisparing på hele 25 % i 2015. Hotellet vant dermed hotellkjedens miljøpris og forrige uke mottok de 130 ansatte hver sin «Think Planet» sykkel som takk for innsatsen.  — Vårt mål er å gi gjestene våre førsteklasses hotellopplevelser og renoveringen av hotellet gav både førsteklasses miljøresultater og fornøyde gjester, sier Dag Høybakk, General Manager ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Dag Johan Høybakk (foto: rezidor)

Dag Johan Høybakk (foto: rezidor)

Radisson Blu Hotel i Tromsø har gjennomgått en omfattende renoveringsprosess og har blant annet pusset opp møte- og konferanselokalene, oppgradert resepsjonen, modernisert personalgarderobene og fått ny fasade.

— Mange av tiltakene som er gjort for å spare energi er ikke synlige for gjesten. I tillegg til å spare miljøet har for eksempel møtelokalene nå det nyeste innen tekniske løsninger og moderne design som skal inspirere møtedeltagerne, forteller Høybakk.

Av energisparende tiltak slås blant annet lyset automatisk av når møterommene ikke brukes. 400 vinduer i hotellet er skiftet ut til trelags, lydtette vinduer og ca. 60 prosent av de mer enn 10 000 lyspærene er byttet ut med led-pærer.

— Det er de små detaljene som til sammen utgjør den store forskjellen, fortsetter hotelldirektøren.

Feiret 45 år og gullmedalje i miljø

Med sine smarte energisparende tiltak og imponerende resultater vant Radisson Blu Hotel i Tromsø hotellkjedens Think Planet-pris. Hvert år konkurrerer mer enn 460 Rezidor-hoteller verden over om å ha de beste miljøbesparende tiltakene og i år vant Tromsø-hotellet den gjeve prisen. Hotellet fyller også 45 år i år, og benyttet anledningen til å feire de ansatte.

— Flere av våre medarbeidere har jobbet hos oss i flere tiår og gjør hver dag sitt ytterste for å gi gjestene våre minneverdige hotellopphold. De ansatte har bidratt til å finne energismarte løsninger og har kommet med gode forslag. Sammen har vi klart å utgjøre en stor forskjell og da var det ekstra hyggelig å feire hotellets fødselsdag med å kunne gi alle en «Think Planet» sykkel, sier hotelldirektør Dag Høybakk.

Strålende mottagelse av nye Charly’s

Sammen med LINK Arkitektur brukte Radisson Blu Hotel i Tromsø vintermånedene på å renovere og oppgradere restauranten Charly’s. Restauranten, som har fått nytt interiør, ny meny og har tatt tilbake det originale navnet, har allerede blitt godt mottatt av gjestene.

Radisson Blu Hotel i Tromsø ønsker å gi gjestene førsteklasses hotell- og matopplevelser (bilde: Rezidor)

Radisson Blu Hotel i Tromsø ønsker å gi gjestene førsteklasses hotell- og matopplevelser (bilde: Rezidor)

— «Charly’s Bar and Grill» var kjent som kanskje den beste restauranten og dansestedet i Tromsø på 70- og 80-tallet. Det nye Charly’s er en intim a la carte restaurant og til gjestenes store glede tilbyr vi fortsatt klassikeren «Husets plankestek». Det er fantastisk hyggelig å se at den nye restauranten har blitt så godt mottatt av gjestene, sier restaurantsjef Kent-Are Jakobsen hos Charly’s ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Rezidors største oppgradering i Norden

Renoveringen av Radisson Blu Hotel i Tromsø er en del av Rezidor Hotel Group sin største renoveringsprosess i Norden noensinne. Med ca 60 Radisson Blu og Park Inn by Radisson hoteller i Norden, er Rezidor Hotel Group den største internasjonale hotellkjeden i Norge og i Norden.

I løpet av få år investerer Rezidor Hotel Group ca. én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av Radisson Blu og Park Inn by Radisson hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene. Hotellkjedens målsetting er å gi gjestene de beste internasjonale hotellopplevelsene, med lokal vri, og bransjens beste service.

Tidligere saker:

Kommentarer