Nå har Radisson Blu Hotel, Lund i Sverige åpnet dørene etter rebrandingen fra det eksisterende Park Inn by Radisson, Lund. 192 veldesignede, elegante gjesterom står klare til å ønske gjestene velkommen i Sveriges nest eldste by.

Utsikt fra en av suitene på Radisson Blu Hotel, Lund (Bilde: Radisson Hotel Group)

Lund er en velkjent universitetsby og er også kjent for sin rike kulturhistorie. Her kombineres det tradisjonelle og det moderne, og Lund har i senere tid blitt anerkjent for sitt voksende næringsliv hvor innovasjon og ideutvikling blomstrer.

– Vi har valgt å rebrande hotellet til Radisson Blu som et resultat av byens omfattende utvikling. Vårt mål er å alltid gi gjestene våre de best mulige hotellopplevelsene. Med denne rebrandingen har vi oppdatert produktet for å tilpasse oss våre gjesters forventninger og behov, sier Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President for Norden i Radisson Hotel Group.

Hotellet har gjennomgått en rekke oppdateringer, inkludert en grundig gjennomgang av alle gjesterom, fellesarealer og servicetilbudet på hotellet. En av de største endringene, er den helt nye lobbyen som nå har et eget område for co-working, samt en egen lobbybar. Her kan gjestene jobbe, slappe av, være sosiale, samt treffe venner og bekjente.

I tillegg til sin sentrale beliggenhet med gangavstand til sentrum, tilbyr hotellet også gjestene rogivende omgivelser. Hotellet har 192 moderne gjesterom og suiter. Rommene på de øverste etasjene gir gjestene fantastisk utsikt over Lund, Malmö og København – samt Øresundsbroen. Hotellet har også åtte moderne møterom som kan huse 120 gjester, samt egen parkeringsplass for gjestene.

Radisson Blu er Radisson Hotel Groups velkjente varemerke som kjennetegnes av vennlig og personlig service, samt stilfulle, veldesignede gjesterom og lokaler.

Radisson Blu Hotel, Lund drives av Radisson Hospitality AB under en franchiseavtale med Winn Hotel Group.

Les flere saker om Radisson Blu HER og om Winn Hotel Group HER 

Kommentarer