Radisson Blu tok storeslem i Destinasjon Trysil sin kåring av beste servicebedrift i Trysil. Begge Radisson Blu hotellene i Trysil får suverene tilbakemeldinger fra gjestene og vant den gjeve prisen takket være de dedikerte medarbeidernes engasjement og ledelsens aktive deltagelse i lokalmiljøet.  

Pontus Åkesson (bilde: radisson blu)

– Jeg er veldig stolt og glad for at våre hoteller har mottatt utmerkelsen for beste servicebedrift, og at våre medarbeidere og ledere var nominert i flere kategorier. Det er gledelig at vårt engasjement i Trysil gir resultater og settes pris på. Vi kommer til å fortsette å utvikle hotellene våre for å gi gjestene oppleveler og minner som de lengter tilbake til”, sier Pontus Åkesson som er direktør for begge Radisson Blu hotellene i Trysil.

Destinasjon Trysil hadde mange lovord å dele om de to Radisson Blu hotellene og sier følgende i begrunnelsen for utdelingen av den prestigetunge prisen:

– Dette er en pris vi ønsker å gi når det er virksomheter som bidrar ekstraordinært i å utvikle Trysil. En bedrift som har fokus på å tenke helhet og jobber etter mantraet Sammen for Trysil. I år har vi funnet en bedrift som gjør seg fortjent til å få prisen Trysil-Gull og som vi ønsker å løfte frem. Dette er en virksomhet som tenker helhet og gjøre ekstraordinære tiltak til tross for vanskelige oppstartsår og røde tall.

Virksomheten utmerker seg med å ha flere nominerte i alle kategorier.

  • Bedriftens ansatte får suverent gode tilbakemeldinger fra gjester, kolleger og tryslinger om at man treffer blide og hyggelige folk, som alltid er serviceinnstilte. Her blir man tatt vare på. Det fremheves også deres gode lokalkunnskap og deres vilje og evne til å gi informasjon om hele Trysil.
  • Bedriftens mellomledere får nomineringer som viser at det er mange i ulike avdelinger som står på for sin virksomhet og for Trysil. De hjelper sine ansatte på plass i Trysil og sørger for at alle har det bra, at de trives og vil komme tilbake neste sesong. De tar seg tid til alle og står på for Trysil. Flere så mye at de har valgt å flytte hit.
  • Bedriftens ledelse ivrer for å få alle leverandører og samarbeidspartnere til å investere og bidra i Trysil og trekker i tråder og setter krav. De deltar aktivt i prosesser som omhandler Trysil og regionen og er aktivt inne i mange prosjekter. Virksomheten topper kåringer i Norge og utlandet i konkurranse med arge konkurrenter. Som en nominering så godt beskrev det: «Pontus Åkesson. Han får hotellene opp på svarte tall med stil. Ikke mer å si om det!» 

Lobbybaren i Radisson BluMountain Resort, Trysil (bilde:Radisson blu)

Vi synes derfor prisen er velfortjent og ber alle ansatte i vårt TrysilGULL — med Pontus i spissen – om å komme opp og motta prisen. Gratulerer til Radisson Blu Resort Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil».

Internasjonale hotellopplevelser i fjellet

Med 67 utforløyper og utallige langrennsløyper utenfor døren har Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil vært et naturlig valg for skientusiaster siden 2011. Hotellet ligger 802 meter over havnivå og er en ideell base både for de som vil gå langrenn og kjøre utforløyper. Hvert av de 369 rommene og suitene har fasiliteter som gratis høyhastighets trådløst Internett og flatskjerm-TV, og mange av rommene byr også på fantastisk utsikt mot fjellene.

I Kulpen Spa kan gjestene nyte et innendørs svømmebasseng og badstue, treningsområde og tolv behandlingsrom. Hotellet, som også er et populært konferansehotell, tilbyr 8 møterom og ligger mindre enn tre timer fra Oslo.

I tillegg til Radisson Blu Mountain Resort & Residences, ligger Radisson Blu Resort Trysil mellom fjellene i Trysil. Hotellet tilbyr ski in/ski-out om vinteren og bike-in/bike-out om sommeren. Hotellet har en egen treningsbane, «Radisson Blu Bike Park», hvor gjester kan teste sykkelferdighetene før de setter kursen mot Trysil Bike Arena som ligger bare 700 meter fra hotellet.

Utendørs spa, Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil (bilde: radisson blu)

Hotellets innendørs opplevelsesbasseng har fire svømmebasseng og et FlowRider® bølgebasseng for surfing. I Alpine Spa finnes Jacuzzi, finsk badstue, tyrkisk dampbad og aromatisk laconium. 

Les også: Bo som en konge og dronning hos Radisson Blu Resort i Trysil - Trysil fyller 50 år

Les flere nyheter om Trysil HER

Kommentarer