Radisson Blu® lanserer nå “BluPrint” – deres nye designkonsept for gjesterom, møtelokaler og fellesområder ved Radisson Blu-hoteller over hele verden. BluPrint kombinerer funksjonalitet og sofistikert design, og er tilpasset gjestenes ønsker og behov. – Gjestenes ønsker og forventninger utvikles hele tiden og BluPrint tilbyr multifunksjonelle og fleksible løsninger, kombinert med smakfull design. BluPrint-konseptet vil lokaltilpasses slik at hotellopplevelsen blir akkurat slik gjestene i det aktuelle markedet ønsker og forventer», forteller Rose Anderson, Vice President Branding for Radisson Blu.

BluPrint-konseptet blander anerkjente designklassikere med særegne, skreddersydde møbler, stoffer og tekstiler for å gi gjestene den optimale kombinasjonen av funksjonalitet og smakfull design. I løpet av året starter Radisson Blu implementeringen av det nye konseptet i gjesterom, møtelokaler og fellesområder ved flere av hotellene verden over.

Lansering på verdens første designhotell

Miniatyr utgaver av Egget, designet i forbindelse med designkonkurransen 'Design your own icon'. Utstilt på lanseringen av BluPrint. (Kilde: Rickard L. Eriksson)

Miniatyr utgaver av Egget, designet i forbindelse med designkonkurransen ‘Design your own icon’. Utstilt på lanseringen av BluPrint. (Kilde: Rickard L. Eriksson)

Radisson Blu sitt første hotell var Royal Hotel i København, i dag kjent som Radisson Blu Royal Hotel. Hotellet åpnet i 1960 og er designet ned til minste detalj av Arne Jacobsen. Jacobsen designet blant annet klassikere som Svane-stolen og Egget eksklusivt for dette hotellet, et hotell som har blitt et anerkjent designikon verden over.

Radisson Blu, som nå er en global hotellkjede med nær 300 hoteller i mer enn 60 land, lanserte sitt nye, globale designkonsept på nettopp Radisson Blu Royal Hotel i København.

– Royal Hotel er anerkjent som verdens første designhotell og det var også Radisson Blu sitt første hotell. Vår Skandinaviske designarv kommer til å fortsette å spille en sentral rolle i utviklingen til Radisson Blu, samtidig som vi også inkluderer nye sofistikerte og stilfulle designelementer ved våre hoteller verden over, forteller Rose Anderson.

Implementeringen av BluPrint starter i løpet av inneværende år 2016 og i de kommende årene vil det nye designkonseptet være en sentral del av Radisson Blu sitt omfattende renoveringsprogram for deres Radisson Blu-hoteller over hele verden.

Kommentarer