NHO Reiseliv og Fellesforbundet har kommet til enighet og Norges største hotell åpner igjen i dag kl. 15.00. Tarje Hellebust, General Manager ved Radisson Blu Plaza Hotel, gleder seg nå til å ta imot gjestene.

Tarje Hellebust (CR)

Tarje Hellebust (CR)

– Vi er veldig glade for at partene har kommet til enighet slik at vi kan ønske alle våre gjester velkommen tilbake. Sammen med alle våre dyktige medarbeidere gleder vi oss nå til å fortsette å gi gjestene våre førsteklasses hotellopplevelser», sier Tarje Hellebust, direktør ved Radisson Blu Plaza Hotel og distriktsdirektør for Rezidor Hotel Group i Oslo.

Les også: Hotell- og restaurantstreiken avblåses

Med sine 37 etasjer og panoramautsikt over Oslo og Oslofjorden, er Radisson Blu Plaza Hotel Nord-Europas høyeste hotell. Hotellikonet er også Norges største hotell, med 676 gjesterom og suiter, og er et av Norges mest kjente hoteller. Radisson Blu Plaza Hotel åpner for overnatting fra lørdag 21. mai kl. 15.00, med noe begrenset frokosttilbud søndag og mandag morgen. Deretter er det full drift som normalt. Gjester som har spørsmål knyttet til sitt opphold oppfordres til å kontakte hotellet direkte.

Rezidor Hotel Group, som har Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene i Norge, er den største internasjonale hotellkjeden i landet. Ved å tilpasse servicetilbudet og ved hjelp av uorganiserte medarbeiderne har de fleste Radisson Blu og Park Inn by Radisson hotellene kunne holde åpent gjennom hotellstreiken i Norge. Nå som streiken avsluttes kl. 12:00 i dag, åpner de hotellene som har vært midlertidig stengt på grunn av streiken i løpet av kort tid.

Se flere tidligere saker om den avsluttede hotell – og restaurantstreiken HER

Kommentarer