Landemerket Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo er i gang med totalrenoveringen av sine 676 hotellrom og de første rommene er allerede ferdige. Norges største og høyeste hotell løftes til nye høyder og målsettingen er å gi gjestene førsteklasses internasjonale hotellopplevelser. — Radisson Blu Plaza Hotel er et ikonisk landemerke i Norge, som de fleste nordmenn har et forhold til. Vi er veldig stolte over hotellet og ønsker å gi gjestene våre de aller beste opplevelsene når de besøker oss, derfor investerer vi stort i denne oppgraderingen, sier administrerende direktør Tarje Hellebust ved Radisson Blu Plaza Hotel.

Alle de 676 hotellrommene, i 37 etasjer, pusses opp av Link Arkitektur. Samtlige rom får Radisson Blu sitt nye, internasjonale designkonsept «BluPrint». Anerkjente designklassikere kombineres med særegne, skreddersydde møbler, stoffer og tekstiler for å gi gjestene den optimale kombinasjonen av funksjonalitet og stilfullt design. Allerede nå kan de første gjestene bo i de nyoppussede rommene i de øverste hotelletasjene av Radisson Blu Plaza Hotel.

Saken fortsetter under bildene (dobbeltklikk for å se bildet i fullstørrelse)

— BluPrint tilbyr funksjonalitet og fleksible løsninger, kombinert med smakfullt design. Designet hos Radisson Blu Plaza Hotel er lokaltilpasset slik at hotellopplevelsen blir akkurat slik gjestene våre ønsker og forventer seg. Blant annet har vi Jensen-senger i alle rom og behagelige Ekornes London-style Stressless-stoler hvor gjestene kan sitte og nyte den spektakulære utsikten over den fine byen vår, forteller Tarje Hellebust.

«BluPrint»-konseptet implementeres på Radisson Blu hoteller verden over og Radisson Blu Plaza Hotel er det første hotellet i Norge som tilbyr gjestene det nye, internasjonale designkonseptet.

Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo (foto: rezidor)

Et velkjent landemerke

Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden, er Radisson Blu Plaza Hotel Norges høyeste og største hotell. Hotellet stod ferdig i 1990 og var Nordens første skyskraper. Helt siden Kong Olav V stod for den offisielle åpningen i 1990, har hotellet vært en av hovedstadens fremste signaturbygninger.

— Radisson Blu Plaza Hotel har topp beliggenhet rett ved Oslo S og hotellet har et sterkt og godt omdømme internasjonalt. Vi jobber for alltid å tilby utmerket service og har stort fokus på profesjonalitet. Ingen forespørsler er for store og ingen er for små, sier Tarje Hellebust.

Radisson Blu Plaza Hotel holder åpnet gjennom hele renoveringsprosessen og pusser opp etasje for etasje i avgrensede tidsperioder slik at gjestene ikke skal bli forstyrret av arbeidet. Alle rommene skal stå ferdig rett over sommeren og gjestene får bo i de nye rommene etter hvert som de ulike etasjene står klare.

Største renoveringsprosess i Norden

Radisson Blu Plaza Hotel er en del av den internasjonale hotellkjeden Rezidor Hotel Group, som er den største internasjonale hotellkjeden i Norden. I tillegg til oppussingen av Radisson Blu Plaza Hotel, renoveres også en rekke andre Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele Norden. Blant annet har søsterhotellet Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo allerede pusset opp en rekke av sine hotellrom, samt fitnessområdet og svømmebassenget, i tillegg til at de har fått en ny skybar designet av Snøhetta.

Rezidor Hotel Group er nå i gang med sin største renoveringsprosess i Norden noensinne og i løpet av få år investerer Rezidor Hotel Group 110 millioner euro i den omfattende renoveringsprosessen av sine Nordiske hoteller. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene. Målsettingen er å gi gjestene bransjens beste service og førsteklasses internasjonale hotellopplevelser.

(dobbeltklikk for å se bildet i fullstørrelse)

 

Kommentarer