Radisson RED får sin skandinaviapremiere i Aarhus – den nest største byen i Danmark. Nytt hotell krever nye medarbeidere og det ble derfor arrangert en egen REDcruitment Day i smilets by.

REDcruitment Day - Radisson Red Aarhus - Danmark - 2020
150 talenter var invitert til Radisson RED Aarhus sin REDCruitment Day. Hotellet vil åpne dørene senere i vår. (Fotocredit Roar Paaske fotografi)

Arrangementet REDcruitment Day for nye Radisson RED Aarhus ble avholdt i byens Musikkhus. Målet var å tiltrekke byens beste talenter til hotellet samt å presentere det nye spennende RED-brandet for Aarhusianerne.

Radisson RED-sjef Helene Hallre var fornøyd med arrangementet:

– For en dag og for en energi! Jeg er så imponert og takknemmelig for alle talentene som hadde meldt seg til REDcruitment Day her i Musikhuset. Samtlige talenter har med nysgjerrighet og interesse kommet for å bli bedre kjent med Radisson Hotel Group og det spennende RED som er ved å åpne i Aarhus. Vi har kun hatt hatt spennende samtaler og gjennom sang, dans og musikk blitt kjent med hverandre og personene bak CV’ene”.

Helene Hallre - REDcruitment Day - Radisson Red Aarhus - Danmark - 2020
Helene Hallre er hotelldirektør ved Radisson RED Aarhus (Fotocredit Roar Paaske fotografi)

Dagen bestod av Kick Off i Musikhuset med felles presentasjon, informasjon og Brand Videos presentert for talentene og deretter speed- interviews.

Tilslutt var det gruppeoppave der talentene uforberedt ble satt sammen i teams som skulle forerede en presentasjon på Musikhusets Scene med fremvisning av:

  • Skuespill
  • Musical-opptreden
  • Teaterstykke
  • Dansenummer

Jeppe Ry Vogel Jørgensen, som er Operations Manager RED:

– For alle inviterede var det helt sikkert en helt anden interviewform end de tidligere har været med til. Det var fantastisk at se alle, trods det at vi pressede dem ud af deres vante comfort zone, bare gav og gav af sig selv”.

– Jeg kan ikke vente med åbne Aarhus’ fedeste hotel og male byen RED sammen med byens absolutte bedste team!!’

Nettsidene til Radisson RED Aarhus finner du HER

REDcruitment Day - Radisson Red Aarhus - Danmark - 2020
Hotelltalenter på scenen i Musikkhuset i Aarhus (Fotocredit Roar Paaske fotografi)

Les også: Radisson RED Aarhus – Nordens første Radisson RED-hotel (januar 2019) – Flere saker om Radisson RED finner du HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer