Elvecruiseoperatøren Scylla vil gjenoppta sine seilinger med 34 skip på Europas elver med umiddelbar effekt og blir et av de første rederiene til å gjenoppta aktiviteten etter Covid-19. Den sveitsiske operatøren har en flåte med elvebåter for ulike europeiske charter klienter.

Arno Reitsma - CEO -  Scylla AG - Rederi - elvecruise
Arno Reitsma (Portret en Huwelijks Fotografie)

– Vi er svært glade for at industrien sakte henter seg inn etter krisen med corona virus og at fire elvebåter nå kan settes tilbake på Europas vannveier hvor de hører hjemme, sier Arno Reitsma, CEO for Scylla AG.

– Gjestene vil nok en gang være i stand til å nyte noen av de mest spennende elvecruisene på Europas vakre elver, selv om det å reise i seg selv kommer til å være litt annerledes”.

Det skal opprettholdes en trygg avstand hele tiden når man er ombord, kun registrerte passasjerer som har tidligere har gjennomgått en helsesjekk vil være tillatt på skipet.

– Selvfølgelig vil alle nødvendige sikkerhets- og rutinestandarder være implementert om bord på alle våre skip, forklarer Arno Reitsma.

Færre passasjerer på skipene, obligatoriske ansiktsmasker, regelmessig desinfeksjon og  mat og drikke blir brakt direkte til bordet, er også en del av de nye tiltakene. I tillegg vil en lege være om bord for helsekontroller og konsultasjoner for alle gjester og besetningsmedlemmer.

– Det å reise har endret seg men passasjerene på våre skip vil alltid kunne nyte våre elvecruise, sier Reitsma.

Scylla vil starte seilingene på et utvalg av europeiske elver inntil flere restriksjoner er lempet på. I tillegg viser de nye “mini-cruisene” (kortere cruise) seg å være svært populære med mange bestillinger i tiden fremover.

Les mer om Scylla HER 

Kommentarer